10 módszer, amelyekkel közelebb kerülhetsz az angyalokhoz

Egy-egy angyalterápia, egy-egy meditáció után sokszor hallom azt az emberektől, hogy milyen jó nekem, amiért angyalterapeutaként én hallom az angyalokat. Ők is szeretnék hallani.

Nos, elárulok egy nagy titkok. Az angyalokat meghallani nem kiváltság. Erre mindenki képes! 🙂

Isten által minden egyes ember megkapta a jogot és a lehetőséget, hogy meghallja az angyalokat. Ez természetes „adottságunk”.

A Szentlélek és az Angyalok folyamatosan beszélnek hozzánk, mindegyikünkhöz. Előfordulhat azonban, hogy mi mégsem halljuk meg őket.

Az angyalok súgásait akkor halljuk, ha a Lelkünkhöz, a Szeretethez, Istenhez tudunk kapcsolódunk. Ha viszont az Egónkhoz (a sebzett, félelmekkel, fájdalmakkal teli részünkhöz) kapcsolódunk, akkor bizony egy falat húzunk önmagunk és az angyalok közé.

Mit tehetsz azért, hogy meghalld az angyalokat? Van néhány olyan módszer, technika, amelyek segítenek Neked ebben. Érdemes ezeket rendszeresen végezni.

1. Csakratisztítás

Fontos, hogy csakráinkat tisztán és egyensúlyban tartsuk. Az egészséges, megfelelő méretű, nyitott csakrák segítenek az angyalokhoz kapcsolódni.

Ha nyitott a korona és a szívcsakrád, nagyobb eséllyel tudsz kapcsolatba lépni az Égi Birodalommal.

 

2. Meditálás, elmetisztítás

A meditálás segít lecsendesíteni elménket, megszűrni, kizárni a negatív, lehúzó gondolatokat.

A csodák tanítása című könyv nekem nagyon sokat segített abban, hogy elengedjen az egó alapú gondolataimat.

 

3. Természet

Ha lehet, tartózkodj minél többet a friss levegőn. A Természet olyan, mint egy szűrő. Kiszűri belőled a negatív érzéseket, negatív gondolatokat, és feltölt pozitív energiákkal.

Ráadásul az angyalok, a tündérek lakhelye is. 🙂 Kinn a természetben (egy fa alatt, egy tó mellett) mindig könnyebben tudsz kapcsolódni az angyali szférákhoz.

 

4. Sport  

A rendszeresen végzett sport segít abban, hogy kiadd magadból a feszültségeket. Ilyenkor nem csak a tested, hanem a lelked is felfrissül, megtisztul.

A tiszta agy, a sok oxigén is segítségedre lehet, hogy tisztábban halld az égi üzeneteket.

 

szívek felfüggesztve

5. Kreatív tevékenységek

Minden egyes kreatív tevékenység során megnyílik egy csatorna az Égiek felé.

Ilyenkor a gondolkodó, racionális, bal agyféltekénk szinte kikapcsol, és utat enged a jobb agyféltekénknek, az intuitív, játékos felünknek. Számomra sokszor érkeznek spontán módon üzenetek valamilyen kreatív tevékenység végzése közben.

 

6. Tisztítás

Bizonyos időközönként érdemes tisztítani önmagunkat, a lakásunkat, az autónkat, a munkahelyünket a felhalmozódott negatív érzésektől, negatív gondolatoktól, az entitásoktól, a földhöz ragadt szellemektől.

Kérjed Mihály Arkangyal segítségét ebben. Ha nem tisztítjuk ki önmagunkat, és a tereket körülöttünk, akkor egy idő után a sok negatív energia eltömít bennünket. Így aztán valóban nem tudjuk meghallani a tiszta, finom, égi hangot.

 

7. Megbocsátás

A bennünk lévő harag, a düh, az engesztelhetetlenség gátolja az angyalokkal való kommunikációt. Ezért szükséges megvizsgálni olykor a szívünket, vajon nincs-e bennünk harag valaki iránt. Figyelem! Sokszor haragszunk önmagunkra is!

 

8. Hála, Áldás

A hálának, mint „tevékenységnek” nagyon magas a rezgése. Minél több szeretet van valakiben, annál magasabb a rezgése. Ha folyamatosan hálát adunk, a mi rezgésünk is emelkedni fog, megkönnyítve így a magasabb rezgéssel rendelkező angyalokkal, tündérekkel való találkozást.

Ráadásul az Univerzum is kinyitja kapuit felénk, és áramlanak hozzánk a vágyott dolgok.

 

9. Egészséges ételek

Érdemes odafigyelni az étkezésünkre is. Véleményem szerint nagy igazság van a régi mondásban, miszerint „ép testben, ép lélek”. Lehetőleg keveset fogyasszunk a nehéz, egészségtelen ételekből. Én azt vallom, testünk tudja, hogy mi a jó neki. Ne divatos diétákat kövessünk, hanem figyeljünk a szervezetünk jelzéseire.

Kérhetünk az étkezések előtt áldást is az ételekre. A számunkra legmegfelelőbb életmódot, ételeket Raffael Arkangyal hozhatja el nekünk.

 

10. Tiszta, rendezett környezet

Az angyalok szeretik a tiszta, rendezett helyeket, lakásokat.

Tartsd rendben a dolgaidat, a tereket magad körül. Minden egyes tárgy magában hordozza a gazdája, és az adott helység energiáit. Ezért csak azokat a dogokat tartsd meg, amikhez pozitív emlékek fűznek. Végezz rendszeresen nagytakarítást, szortírozást.

 

Ha ezen tanácsokat követed, hidd el, előbb-utóbb Te is meghallod majd az Angyalokat! 🙂

Azt ne felejtsd el, hogy az Angyalok sokszor üzennek nekünk az álmainkon, a megérzéseinken, az intuíciónkon, az érzéseinken, más embereken, könyveken, számokon, akár a médián keresztül is.

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X