2016.09.09. -Itt az idő, hogy megvalósítsd önmagadat!

Nagyon különleges nap a mai nap. 2016.09.09., azaz 999.

Az angyali „számmisztika” szerint a 999-es szám jelentése a következő:” Dologra fel, Fénymunkás! A világnak most rögtön szüksége van isteni életterved megvalósítására. Késedelem, és habozás nélkül, teljes mértékben szenteld magad a feladatnak!”

A Lelkünk leszületésünk előtt felvállalt egy életfeladatod.

Ez a hivatás része az Isteni nagy tervnek. Ebben a munkában bontakozik ki leginkább a mi személyiségünk, képességeink, készségeink. Ez az a munka, amiben megtaláljuk a boldogságunkat, amely örömmel tölt el bennünket.

Ha megtaláljuk a helyünket, azzal másoknak is segítünk.

A mai napon jelen lévő energiák abban segítenek, hogy hatalmas lépéseket tegyünk az életfeladatunk felé.

Ha még nem tudod, hogy mi az, figyelj nagyon, mert az angyalok megsúgják neked. Ha eddig nem merted önmagadat megvalósítani, felvállalni, most bátorságot öntenek beléd az angyalok, hogy mindezt megtehessed.

A mai napon kinyílhatnak bizonyos energia kapuk, amelyek minden egyes embernek segítenek megtalálni az életfaladatát, abban kiteljesedni, boldogságot lelni!

Olyan, mintha mindannyian egy nagy kirakó apró részei lennénk. Pici puzzle darabkák. Akkor lesz egység, ha mindenki  a helyére kerül.

Ami a Te feladatod, azt csak Te tudod elvégezni. Az Rád van szabva. Ha nem állsz bele a helyedbe, a tér ott üres marad, hiszen azt csak Te tudod megvalósítani. Vár Rád az Élet! Várnak Rád az Angyalok, az emberek!

 

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X