5 tipp, hogy jobban aludj éjszaka, és boldogabban ébredj reggel!

Így tisztítsd meg lelkedet, szellemedet minden este!

Teljesen természetes számunkra, hogy minden este lezuhanyozunk, vagy egy fürdőt veszünk; azaz megtisztítjuk testünket az aznap rárakódott szennyeződésektől.

Sokan megfeledkeznek azonban arról, hogy a lelkünk, a szellemünk, az energetikai rendszerünk is ápolást, odafigyelést igényel.

Ahogy megtisztítjuk a fizikai testünket esténként, ugyanúgy meg kell tisztítanunk magunkat lelkileg is.

El kell engednünk az aznapi lelki, szellemi, érzelmi szennyeinket, azaz a negatív gondolatokat, érzéseket, energiákat. Ha nem tesszük meg aznap este, akkor bizony tovább visszük magunkkal holnapra, holnaputánra és azutánra…

Egy idő után ezek az el nem távolított negatív energiák alaposan megterhelik energetikai rendszerünket. Fáradtak leszünk, enerváltak, rosszkedvűek, életuntak, és bizony fizikai betegségek is megjelenhetnek nálunk.

Ha elvégezzük a következő gyakorlatok valamelyikét, azzal nagyon sokat tehetünk önmagunk testi-lelki-szellemi egészségért.

Így valóban olyan, mintha minden napot egy új, tiszta lapként, napként kezdenénk!

Hogyan tehetjük ezt meg?

  • Hálaadás.

Gondold végig a napodat, adj hálát Istennek, az Univerzumnak, a Sorsnak azokért a dolgokért, eseményekért, személyekért, amik vagy akik számodra örömet, boldogságot okoztak. Amik szeretetet hoztak, szívednek melegséget, vigaszt, reményt nyújtottak. Amik mosolyt csaltak az arcodra.

  • Megköszönni az adott napot, és átadni Istennek.

Köszönd meg, és add át az egész napodat Istennek. Kérd meg, hogy csak a szeretet térjen vissza hozzád a mai napból.

  • Megbocsátani.

Gondold végig, kik voltak aznap azok az emberek, akikre valamiért haragudtál. Bocsáss meg nekik, és engedd el őket. Bocsáss meg magadnak is, ha véleményed szerint olyat csináltál, amit nem kellett volna.

  • Angyalokat hívni, hogy legyenek melletted éjszaka.

Megkérheted az angyalokat, hogy amíg alszol, tisztítsanak meg minden aznapi feszültségtől, negatív érzésektől, negatív gondolatoktól, problémáktól, és reggelre töltsenek fel tiszta Isteni Fénnyel, és Szeretettel.

  • Csakratisztítás.

Ha teheted, tisztítsd meg esténként csakráidat. A gyökércsakrától haladj felfelé a koronacsakráig. Ha nem tudod pontosan, hogyan kell csakrákat tisztítani, kérd meg Rafael Arkangyalt, Ő szívesen elvégzi ezt helyetted! A csakratisztításról hamarosan olvashattok majd egy posztot tőlem.

Ha ezen módszerek közül sikerül valamelyiket is beépítened az életedbe, meglátod, mennyivel könnyebben el tudsz majd aludni. Frissebben, kipihentebben, boldogabban fogsz ébredni.

(Illusztráció: www.lovethispic.com)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X