Napi (2020.12.09.) angyali üzenet: mi a szíved vágya?

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-mi a szíved vágya

Azért érkezett hozzád ez a kártya, mert külső jelekre vártál azzal kapcsolatban, hogy mi legyen a következő lépésed!

Az angyalok azt üzenik, hogy a választ saját magadban találod.

Mielőtt bármi megváltozna, először el kell döntened, hogy mit is akarsz.

Isten mindannyiunknak egy boldog, kiteljesedett életet szánt. Mindannyiunkat megillet a bőség, az egészség, a megfelelő munka, a boldog párkapcsolat.

Bármi, amire a szíved mélyén vágysz, még ha lehetetlennek is tartod, megillet Téged! A lelked, a szíved tudja az utat egy boldog élet felé, figyelj tehát rá!

Sokszor már minden készen áll arra, hogy megérkezzen hozzánk az, amit szeretnénk, csak mi hátráltatjuk a dolgokat.

Fontos, hogy egyértelműen meghatározzuk magunknak, hogy mit szeretnénk, hova szeretnénk eljutni. A gondolatainkat, az érzéseinket folyamatosan ezen a célon kell tartanunk.

Olyan, mint amikor a hajók haladnak a világító torony felé. Nekünk is rendületlenül az elérni kívánt dolgokon kell tartanunk a figyelmünk fókuszát.

Minden egyes gondolattal, érzéssel, belső elvárással folyamatosan teremtünk.

Ha kételkedünk abban, hogy valóban megkapjuk-e amit szeretnénk, esetleg bizonytalanok vagyunk abban, vajon megérdemeljük-e, ha tele vagyunk félelmekkel, akkor ezekkel a negatív gondolatokkal gátat gördítünk az angyalok elé. Így nem tudják elhozni számunkra a vágyott dolgokat.

Mit tegyél?

Írd össze, mit szeretnél elérni! Add át kívánságaidat az angyaloknak!

-Minden nap olvasd át a listádat, jelen időben! Tehát ne azt mondd, hogy „el szeretnék költözni”,hanem azt, hogy „egy csodás, tágas, gyönyörű otthonban élek”.

Képzeld el, hogy ezek már megvalósultak! Vizualizáld, ahogy épp benne vagy a vágyott dologban. Tehát, pl.: képzeld el, ahogy az új otthonodban tevékenykedsz, élsz. Minél részletesebben meg tudod jeleníteni a vágyott dolgot, annál nagyobb erőt, energiát tudsz neki adni!

-Ha bármiféle negatív gondolat, félelem, kétely, bizonytalanság jelenne meg benned, kérd meg az angyalokat, hogy vigyék el belőled.

 

Csodás napot kívánok! 🙂

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X