Mit csinálok, amikor gyógyítalak? Amiről egy gyógyító csak ritkán beszél…

Tóth Szilvia-hogyan gyógyítalak
  • A munkám nem akkor kezdődik, amikor belépsz az ajtón, hanem már jóval (egy, másfél órával) előtte.

 

-Mielőtt jössz, felkészülök.

Kitisztítom önmagamat, a csakráimat, a spirituális kommunikációs csatornáimat. Elengedek minél több egó alapú energiát magamból.

Vezettetést és Áldást kérek a közös munkánkra.

Megtisztítom a teret. Ezáltal egy szent, tiszta, angyali energiákkal feltöltött, védett térbe érkezel meg.

-Kártyát rakok Neked. Már itt Rád hangolódom. Már itt sok információ érkezik rólad. Sokszor mielőtt megérkezel, már érzem az energiáidat. Érzem és viselem a fájdalmadat, a szomorúságodat. Meditációk előtt különösen sok-sok energiát tartok meg magamban, ami nem az enyém, hanem a Tiéd, a másik embereké.

Mennyi minden történt már, és még meg sem érkeztél…😉

Ezekről Te talán nem is tudsz!

 

  • Mit csinálok, ha megérkezel?

 

-Teljesen átadom magamat az angyali folyamatoknak, a Te gyógyulásodnak. Mindent megteszek, hogy megérkezhessenek hozzád azok az angyali energiák, üzenetek, amire az adott pillanatban a leginkább szükséged van. Maximálisan Rád hangolódom. Meghallgatlak. Elfogadlak. Figyellek. Szeretlek.

Téged figyelek, milyen állapotban vagy aznap éppen. Milyen módszerekkel tudok ma a legjobban segíteni neked. Melyek azok a mondatok, amelyek leginkább „betalálnak”  a szívedbe. Mit kell tennünk ahhoz, hogy el tud engedni az ellenállásodat.

Tartom a teret, ahol a változás nyugodtan, a maga tempójában végbe mehet. Biztonságot nyújtok, fogom a kezed. Elfogadlak, itt önmagad lehetsz. Bíztatlak. Dicsérlek. Vezetlek.

Megismertetlek valódi önmagaddal. Megmutatom az értékeidet. Megmutatom, milyen áldást hordozol a lelkedben, az életedben.

Ha kell, kimondom helyetted azokat a dolgokat, amik túl fájdalmasak számodra ahhoz, hogy egyedül, megbirkózz velük. Amikkel talán nem tudtál szembenézni egyedül. Van, hogy kisírom helyetted azokat a könnyeket, amiket nem tudsz felszínre engedni.

-Olyan dimenziókat nyitok meg számodra, amire neked eddig nem volt rálátásod, amiről nem volt információd.

-Figyelem benned az ellenállást. Ha túl sok, túl nehéz, megállunk. Ki sem kell mondanod, érzem, mi megy végbe benned. Érzem, hol van az a határ, ahol meg kell állnunk. Érzem, hol van az a pont, ahol egy kis segítségre van szükséged, hogy tovább tudj menni. Abszolút a te ütemedben tudunk így haladni.

-Átveszem a fájdalmadat, az elakadásodat, és feladom, átadom az angyaloknak.

Új információkat hozok számodra.

Megnyitok a számodra egy szent csatornát az Égi Világ felé, amelyen keresztül rengeteg áldás ékezik le hozzád.

-Osztozom a fájdalmadban, és az örömödben.

-Régi, előző életből hozott, karmikus blokkokat oldok fel benned az angyalok segítségével.

Összekapcsollak e fizikai síkról eltávozott rokonoddal, Szeretteddel, hogy érezd Őt, hogy át tudja adni számodra azokat az üzeneteket, energiákat, amik által mind a ketten gyógyultok.

Figyelem az egódat, és szeretettel túl nézek rajta. Nem akadok fenn olyan megnyilvánulásodon, amikor az egód dühében esetleg „nekem ront”. Tudom, hogy a gyógyulás a lélekből fakad, az egó ellenzi ezeket a fejlődési, gyógyulási folyamatokat, hiszen ezek által egyre inkább a szeretet útját tudod járni, és így az egó irányítása csökken.

-Ha kell újra és újra elmondom ugyanazt egy kicsit másképp, hogy közel tudd engedni magadhoz.

Gyógyítom emberi kapcsolataidat, és gyógyítom önmagaddal való kapcsolatodat.

Kapcsolati térképet adok a kezedbe. „Leolvasom” a másik embert a kapcsolataidban, így segítek Neked, hogy jobban megérthesd őt. Ezáltal gyógyultok mind a ketten, nagyobb béke és több szeretet, elfogadás lesz köztetek.

-Örülök, ha lelkes vagy, és jönnél minél gyakrabban, de mivel azt tartom szem előtt, hogy neked mi a legjobb, én magam szólok, hogy hagyjunk ki egy vagy két hónapot, ha ez szolgálja a fejlődésedet.

Különböző módszereket, technikákat, könyveket ajánlok, amik tovább segíthetnek téged. Ezáltal magad is tudod folytatni otthon a nálam megkezdett folyamatokat. Ezeket a módszereket, technikákat már magam is kipróbáltam, a könyveket olvastam, és hasznosnak bizonyultak.

Őrzöm a titkaidat, családod titkait. Ahogy mondani szokták, magammal viszem azokat a sírba.

-Nem ítélkezem. Elfogadlak olyannak, amilyen vagy. Mellettem önmagad lehetsz. Megtisztelve érzem magam, mikor én vagyok az első ember, akivel meg mered osztani legfájdalmasabb, legszégyenletesebb (vélt) érzéseidet, történéseidet.

Nem haragszom meg Rád, ha nem fogadod el, amit mondok, és több év múlva visszatérsz, és csak annyit mondasz, „Igazad volt”. Elfogadom, hogy olykor nagyon tud fájni az igazság, és néha elmenekülünk előle.

-Mindvégig fogom a kezedet, vezetlek, segítek, de közben, mint egy szerető anya, arra tanítalak, hogyan találd meg a helyedet nélkülem. Arra biztatlak, és tanítalak, hogy minél jobban higgy önmagadban, az érzéseidben, a szívedből érkező sugallatokban. Addig vagyok része az életednek, ameddig/amikor erre szükséged van. Ha itt az idő, szeretettel bocsátalak utadra.

 

 

  • Miután elmentél, az én munkám még akkor sem ért véget.

 

 

Megtisztítom magamat és a teret, mindazoktól az energiáktól, amiket hoztál, amit ott hagytál, ami kioldódott belőled.

Bármikor, ha írsz, ha felhívsz, válaszolok, segítek, támogatlak. Többször van olyan, hogy az angyalok éreztetik velem, hogy szükséged van rám, egy segítő kézre. Ilyenkor bejelentkezem nálad, megkérdezem, „mi újság”, vagy átadom az üzeneteket, amiket érzésben, szóban az angyalok hoztak nekem.

 

Ahhoz, hogy mindezt meg tudjam tenni, folyamatosan gyógyítom önmagamat is. Egy egész életre szóló önmunkát végzek. Figyelem önmagamat, oldok, tisztítok, elengedek, nyitok, felfedezek, teremtek, változom. Kurzusokon veszek részt, könyveket olvasok.

Mindezt azért, mert szeretnék minél inkább a szeretethez kapcsolódni ebben az életemben, és szeretnék minél tisztábban a lehető legjobb módon segíteni neked.

Szeretem a munkámat. Szeretek segíteni!

Végtelen hálával és örömmel tölt el, ahogy változol, ahogy a segítségem által egyre jobban önmagadra találsz, kiteljesedsz; ahogy egyre tudatosabban, boldogabban éled az életedet.

 

Szeretettel: Szilvia

 

(U.i: A gyógyulás/gyógyítás kifejezéseket minden esetben a test-lélek-szellem egységének helyreállításának szinonimájaként – azaz spirituális értelemben – használom.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X