Olyan információkat tud rólam, amit csak az Angyalok mondhatnak neki…

Tóth Szilvia-rólam mondták-csak az Angyalok mondhatták neki

„A Szilvivel első alkalommal egy közös hobby kapcsán találkoztunk. Már ott éreztem, hogy egy nagyon különleges embert ismertem meg a személyében.

Mikor megtudtam Ő egy Angyal Terapeuta, angyalokkal gyógyító, elkezdett motoszkálni a fejemben a gondolat nekem meg kell ismerkednem ezzel a terápiával. Első alkalommal elmentem a Szilvi által meghirdetett csoportos Meditációra. Ott is éreztem a különleges képességeit, és a kifogyhatatlan szeretetet, amit áramoltatott minden résztvevő felé.

Majd egyik ismerősöm javasolta menjek el hozzá egy személyes kezelésre, mert így többet tud segíteni a problémáimon. Egy darabig ért bennem a gondolat mire rászántam magam az időpont kérésre. Sajnos az első időpontom meghiúsult a Covid 19 miatt. Viszont júniusban sikerült összehoznunk a találkozást. Több fajta terápiát is kipróbáltam már.

A Szilvinél már az első perctől különleges volt számomra, hogy ki voltak rakva az Angyal kártyák és nem kellett mindjárt a problémámról beszélni, hanem útmutatást adtak neki a kártyák rólam, a problémáimról amiért mentem. Majd ezeket kicsit bővebben átbeszéltük. Utána meditációban lehozta az Angyaloktól a további információkat amire szükségem volt a gyógyításomhoz, ami számomra mindig csoda, mert mindig olyan információkat tud rólam, amit csak az Angyalok mondhatnak neki.

Mindig annyit tisztítunk amennyit képes vagyok befogadni. Már az első gyógyításomkor nagyon sokat segített az állapotomon. Az utolsó percben mentem, már majdnem belebetegedtem a sok problémába, ami megoldásra várt, amit egyedül segítség nélkül képtelen voltam megoldani.

Az anyaseben kell dolgoznunk ami kihat a munkámra, párkapcsolatomra, a gyerekeimmel való kapcsolatomra. Nagyon sok tisztítást kellett végeznie a Szilvinek ahhoz, hogy elindulhassanak dolgok abba az irányba ami mindenkinek jó.

Most már több tisztításon is túl vagyok, ami által sokkal jobban érzem magam. Nagyon sokat adnak a személyes találkozók viszont van lehetőség online meditációra is, amin lehetőségeim engedik részt veszek. A meditációkon is sok mindent el tudok engedni ami már nem szolgálja a fejlődésem, hogy betudjam engedni az újat.

Ajánlani tudom mindenkinek Szilvit aki ezekkel a csodás képességekkel rendelkezik és kifogyhatatlan szeretettel segít azoknak az embereknek akik hisznek az Angyalokban.

Hálás vagyok minden tisztításért, gyógyításért. Köszönöm a véletlen találkozást ahol megismerhetem a csodás személyiséged, és általad az Angyalokat.

🙏🙏😇

(Melinda)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X