Húsvét-éld meg az újjászületés energiáit!

Tóth Szilvia-Húsvét-Újjászületés

Karácsonykor és húsvétkor hatalmas energiák mozdulnak meg bennünk és körülöttünk. A kollektív tudat alattiban rengeteg energia kapcsolódik ezekhez az ünnepeket, és azok jelentéséhez. Ilyenkor sok minden a felszínre kerülhet a kollektív mélységből. Ez mindannyiunkra hatással van. Akik tudatosabbak önmagukra és az energiákra, jobban érzékelik, megélik mindezeket.

Húsvét előtti időszakban nagyon erőteljes lehet a bűntudat, a félelem, a támadás energiája. Világosságot kérnek maguknak azok a gondolatok, érzések, élmények, amelyekkel önmagunkat vagy másokat bántunk, elítélünk, ostorozunk. Jó hír az, hogy ami feljön, az már készen áll arra, hogy meggyógyuljon, elengedődjön. Légy hálás hát ezekért a tapasztalásokért, hiszen ezáltal is egyre közelebb kerülsz valódi önmagadhoz.

Vizsgáld meg, te hogyan és mivel bántod önmagadat illetve másokat?

A tisztulás, az emelkedés a test, az egó számára nem mindig könnyű és zökkenőmentes. Talán furcsa álmaid voltak mostanában, fáradtnak, levertnek, érezted magad, beteg lettél, összecsaptak a fejed felett a hullámok, felfordult az életed. Úgy érzed, mintha érzelmi hullámvasúton ülnél, és pillanatok alatt képes vagy a mélybe zuhanni. Talán önmagad legnehezebben szerethető oldalát élted a napokban. Tele voltál haraggal, ítélettel, kishitűséggel, irigységgel.

Add át önmagadat, az életedet, az érzéseidet az Angyaloknak, Jézusnak, a Szentléleknek. Ne állj ellen, éld meg a jelen pillanatban zajló energiákat, és engedd tovább. Ha nem ragasz bele az érzésekbe, akkor az energiák tovább visznek, és valami új fog megszületni belőled, benned.

Fogadd el önmagadat, és társaidat olyannak, amilyenek. Bocsáss meg magadnak és másoknak is.

A húsvét további üzenete a feltámadás, az újjászületés. Lehetőséget kapunk ilyenkor mindannyian arra, hogy az elengedésre készen álló illúziókat szélnek engedjük, és egy valódibb (=szeretet teljesebb) önmagunkat éljük. Kérd az Angyalokat, Jézust, a Szentlelket, hogy támogassanak téged ebben a folyamatban.

Ülj le, és gondold át, milyennek szeretnéd látni önmagadat és az életedet. Ha minden megadatna számodra, és nem lenne semmilyen akadály, akkor milyen lennél, milyen életet élnék? Mire vágysz a szíved legmélyén?Ha csak a Szeretetre hallgatnál önmagadban, milyen életed lenne?

Ragadj tollat és papírt, és írd meg a listádat. Engedd, hogy a lelked vezessen! Álmodd meg magadnak a szeretettel és örömmel teli életet! Aztán láss hozzá ennek megvalósításához. Minden, ami a szívünkben, lelkünkben megszületik, arra hivatott, hogy valóra váljon.

Szüless ma újjá a Szeretetben!

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X