Napi (2021.06.18.) angyali üzenet: csak a szeretetet lásd!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-csak a szeretetet lásd

A mai üzenethez kapcsolódó kérdések:

-Melyik kapcsolatodat kell meggyógyítanod? Ki bántott meg? Kinek nem bocsátottál meg?

„Nézz az egó mögé, és csak a szeretetet lásd!” Ez az egy mondat, tulajdonképpen mintegy összefoglalja az összes angyali üzenet lényegét!

Azért születtünk le a Földre, hogy megtanuljunk (újra) szeretni, hogy emlékezzünk a szeretetre, hogy meglássuk önmagunkban, és a másik emberben is Istent, a Szeretetet.

Isten szeretetből szeretet által teremtett bennünket. Valódi Énünk a Szeretet.

De időközben megszületett az egónk. Az a részünk, aki fél, aki türelmetlen, aki beteg, aki neheztel, aki tele van bűntudattal, aki irigykedik másokra, aki haragszik, aki kikéri magának, …

Minden egyes pillanatban két Hang szól hozzánk. Az egyik a Lelkünk hangja, a Szeretet, azaz Isten hangja, a másik pedig az Egónk hangja. Minden egyes pillanatban mi döntünk, hogy kire hallgatunk, még akkor is, ha úgy érezzük, hogy ennek a választásnak nem vagyunk a tudatában.

Az Angyalok ezzel a lappal emlékeztetni szeretnének bennünket, hogy kik is vagyunk valójában! Fény és Szeretet. 🙂

Próbáljuk meg a mai nap, a héten egy másik nézőpontból szemlélni önmagunkat, másokat, az életünket, az eseményeket.

Próbáljuk meg meglátni mindenben és mindenkiben a szeretetet. Próbáljunk a másik ember személyisége, egója mögé látni, és észrevenni  a hozzánk hasonlót. Ha ez nem sikerül, kérjük az angyalok segítségét látásmódunk megváltoztatásában. Adjuk át nekik a félelmeinket, a nehezteléseinket, az ítéleteinket. Ők megtisztítják a gondolatainkat, megemelik a rezgésünket, felemelik szívünket Istenhez.

Vegyünk néhányszor jó mély levegőt, az orrunkon be, a szánkon ki. Aztán mondjuk ki hangosan „Csak a szeretet létezik!”. Ha valóban hiszünk benne, pár perc múlva nyugalmat fogunk majd érezni, meglágyul a szívünk.

A szeretet önmagunk szeretetével kezdődik. Bocsássunk meg önmagunknak! Bocsássuk meg a hibáinkat, a vétkeinket, a hiányosságainkat, a tévedéseinket. Tekintsünk úgy magunkra, mint egy apró gyermekre, aki most tanulja a dolgokat, az életet, és hibázik, elesik néha. Nem dorgálást, hanem bizalmat és szeretetet érdemel!

Végezhetünk akár megbocsátási meditációkat is.

Minden amit kint, amit a világban látunk, tapasztalunk; az belül, bennünk van. A külvilági események, a személyek a belső világunkat, gondolatainkat, érzéseinket, elvárásainkat tükrözik. Ha bennünk minél többször van valóban béke és szeretet, az kívül is meg fog mutatkozni. A belső béke és szeretet egyre több áldást vonzd majd az életünkbe!

Szeretettel ölellek Benneteket:

Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X