Napi (2021.08.04.) angyali üzenet: adás-kapás egyensúlya

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-adni és kapni

Az Angyalok azért hozták nekünk ezt a üzenete,mert az adás-kapás egyensúlya kicsit felborult bennünk.

Néhányan rosszul értelmezik ezt a kérdéskört. Azt hiszik, hogy az adás egy fajta magasabb rendű tevékenység, nemesebb. Kapni pedig alacsonyabb. Mintha az aki ad,magasabb szinten lenne,mint az, aki kap. Pedig nem így van.

Akkor élsz egyensúlyban, ha adsz is, és befogadsz is. Olyan ez,mint a légzés. Ki és be. Szépen követik egymást, egyik jön a másik után. Nincs kimaradás. A kettő összetartozik, egyik sem működik a másik nélkül.

Bármelyik is kerül túlsúlyba az életedben, rosszul fogod magadat érezni.

Ha jóval többet adtál mostanában, mint amennyit kaptál, akkor fáradt, kimerült lehetsz. Úgy érezheted, a többiek csak kihasználnak téged.

Ha viszont sokat kaptál, de jóval kevesebbet adtál vissza, akkor is kellemetlenül érezheted magad. Akár depresszióssá is válhatsz, bűntudat is gyötörhet.

A mai napon figyeljünk az egyensúlyra.

Adjunk magunkból önzetlenül. Időt, pénzt, ajándékot, odafigyelést.  Ne várjunk viszonzást, csak adjunk, azért, mert jól esik.

De ugyanolyan fontos, hogy tudjunk is elfogadni. Lelkiismeret furdalás nélkül. Köszönjük meg, ha meglepnek bennünket valamivel, ha ajándékot kapunk, ha valaki felajánlja a segítségét, ha meghívnak egy kávéra.

Nem biztos, hogy attól fogunk kapni, akinek mi adunk. Ezt majd az Élet elrendezi.

Ügyeljünk arra, hogy kapcsolatainkban az adás és az elfogadás egyensúlyba kerüljön.

Ha úgy érzed az életed kudarcok sorozata, soha nem érkezik meg a várva várt „Jó” az életedbe, akkor érdemes elgondolkoznod azon, lehet, hogy tudat alatt te magad blokkolod, hogy a jó dolgok, a boldogság megérkezzenek hozzád.

A „nem érdemlem meg”, „nem vagyok méltó hozzá”, a „nekem nem lehet ilyen szerencsém” gondolatok megakasztják a pozitív dolgok áramlását felénk. Érdemes ezeket a gondolatokat (és a hozzájuk kapcsolódó érzéseket) feltárni, elengedni, és pozitív állításokra cserélni: „megérdemlem a jót életem minden területén.”

Az adás-kapás kérdésköre a napfonat csakrához tartozik. Érdemes ezen a napon a napfonatot tisztítani, feltölteni.

Csodás napot kívánok Nektek!

Szeretetteljes öleléssel: Szilvi

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X