A nőiesség ereje – Haniel Arkangyal üzenetei – 4.lecke

7/4. lecke: A gyógyító erő

„Szeretettel köszöntelek Benneteket újra, Haniel Arkangyal vagyok!

A szeretet erejéről szólnék most hozzátok. A szeretet a legfontosabb gyógyító erő. A szeretet a legfontosabb létező. A szeretet az egyetlen létező, az egyetlen valóságos dolog.

Földi életetekben dualitásban, kettősségben éltek. Bennetek van a szeretet, és a félelem. Minden egyes pillanatban választanotok kell, döntenetek kell akár tudatában vagytok ennek akár nem.

A szeretet a leghatalmasabb erő, amellyel csodákat vagytok képesek véghezvinni. A szeretet erejét nem szabad lebecsülni. A szeretet képes meggyógyítani betegségeket, rendbe hozni kapcsolatokat, helyreállítani, felizzítani a szerelmet. Mi angyalok is a szeretet, Isten szeretete által gyógyítunk.

 Ez a gyógyító erő, ez a szeretet ott van bennetek Nőként is, emberként is. Ezt a gyógyító erőt használjátok, használhatjátok hétköznapjaitok során. Minden egyes nő, minden egyes ember rendelkezik ezzel a gyógyító erővel. Nőként talán könnyedebben hozzáférhettek ehhez a belső erőhöz, ehhez a gyógyító erőhöz. Nőként megadatott nektek a gyógyítás képessége, a gyógyítás lehetősége. A gyógyítás a nőiességeteknek egy alappillére. Ennek a gyógyításnak az alapja a szeretet.

Nőként fogékonyak vagytok a világra, fogékonyak vagytok az energiákra. Kimondatlan szavakat megéreztek, letapogatjátok a másik embert, érzitek a másik embert, még akkor is, ha kilométerekre van tőletek. Ez a gyógyító erő a nőiesség egy adománya.

 Nő és férfi kiegészítik egymást. Ugyanannak a létezőnek két különböző aspektusa. Mégis most e földi létben azt választottátok, hogy nőiességetek élitek meg, ezt a női erőt bontakoztatjátok ki. Nőként ugyanúgy bennetek él a férfi rész, a férfi aspektus. Csak most e földi létetekben a női energia, a női létezés kerül előtérbe. De ne feledjétek el sohasem minden nőbél ott él egy férfi, és minden férfiben ott él egy nő, hiszen valójában egyek vagytok. Csak egy létezőnek más-más energiáját tapasztaljátok meg jobban.

A nő gyógyító. Gyógyít a szeretetével, a kedvességével, a megértésével, a táplálásával, a másik felé fordulásával. A nő kinyitja szívét a másik felé, és gyógyít. A nő, ha gondoskodik valakiről, vagy táplál valakit, gyógyít. A nő, ha támogat, ha megért, ha megértőn hallgat valakit, gyógyít. A nő megérzéseire támaszkodva cselekszik, ösztönösen gyógyít.

A gyógyító erőt fel kell, hogy ébresszétek magatokban nőként. Elsőként önmagatokat kell meggyógyítani. Elsőként önmagatokat kell szeretnetek. Csak úgy tudtok kinyílni, csak úgy tudtok a világ hasznára lenni.

Minden párkapcsolat alapja a szeretet. Elsőként én azt mondom önmagatok szeretete, önmagatok elfogadása a cél.

Sokszor misztikus képességeknek gondoljátok a gyógyítást. Pedig ez létezésetek alapja. A gyógyító szeretet mindannyiotokban ott lakozik. Gondoljatok csak arra, amikor egy anya megpuszilja a fájdalmas helyet gyermekén. És a fájdalom, hopp, eltűnik, elmúlik. Nem történik más, mint egy anya a szeretet által gyógyít.

Higgyetek a szeretet gyógyító erejében. És csak ebben az erőben higgyetek. Sokkal nagyobb képességek, gyógyító erők szunnyadnak bennetek, mint azt gondolnátok.

Minden nőben él egy gyógyító nő, egy gyógyító papnő, egy sámán. Hívhatjátok úgy, ahogy nektek az a legjobb. Ez a gyógyító energia ott lakozik a szívetekben. Ez a gyógyító energia nem más, minthogy megnyíltok az Isteni energiák, az isteni csatorna előtt. Minden ember, minden nő összeköttetésben van Istennel. Istentől, az isteni erőtől, a szeretettől nem lehet elszakadni, bármennyire is próbálkoznak vele egyesek. Viszont el lehet felejteni, el lehet fedni, el lehet takarni ezt a gyógyító erőt. Feladatunk most az, hogy lebontsuk a gátakat, amelyekkel önmagatokban ezt a gyógyító, isteni erőt, ezt a gyógyító isteni egységet elnyomjátok, elfedtétek.

Ne felejtsétek: minden nő gyógyító.”

 

Meditáció:

“Láss egy arany hidat magad előtt. Sétálj át ezen az arany hídon. Itt hagyunk most magunk mögött mindent, ezt a fizikai világot, minden fájdalmat, minden betegséget, minden félelmet, és a problémákat. Sétálj át ezen az arany hídon.

 Ahogy átérsz gyönyörű táj tárul eléd. Lehet, hogy már ismered is. Lehet, hogy minden egyes meditációban ide érkeztél meg. De előfordulhat az is, hogy egy másik gyönyörű tájra érkezel most meg.  Mindegy, hogy régi vagy új ez a táj, a képek változhatnak, de az érzés ugyanaz. Béke, nyugalom, szeretet, elfogadás. Itt nincs rohanás, nincs feszültség. Itt és most minden rendben van, itt és most béke, nyugalom van a tájban, és benned. Végtelen nyugalom, szeretet, elfogadás.

 Állj meg a táj közepén, csukd be a szemed, tárd ki a karod! Érezd, ahogy eggyé válsz a tájjal. Szinte eltűnik a tested, egy leszel a fákkal, a virágokkal, a Fénnyel, a felhőkkel. Egy leszel Istennel. Ebből az egységből érkeztél meg. Ez az egység benned lakozik. Ez az egység te magad vagy.

 Ahogy állsz ott, kitárt karokkal egyszer csak tűzpiros madár jelenik meg előtted. Tűzpiros gyógyító erejű madár nagy hatalmas szárnyakkal, fenséges tollakkal. Ez a madár áll veled szemben, és nézz téged. Szemében melegség, és szeretet. Angyalok hada vesz körbe most benneteket. Ez a madár elhozza neked a gyógyítás energiáját. Feléleszti benned a gyógyító női energiát. Ez a tűz piros madár ajándékot is hozott neked. Letette eléd. Fogadd el, köszönd meg, és tedd a szívedbe. Itt mindig megtalálod. Ez a madár mutat most neked valamit. Valamit, amire te is képes vagy, csak eddig nem hitted el. Figyeld a madarat, hogy mire tanít Téged, mit üzen Neked, mit mutat önmagadról! Lehet, hogy a madarad megölel Téged, de lehet, hogy csak bizonyos távolságból beszélgettek.  Fentről, az égből gyönyörű világoskék Fénynyaláb indul meg, mely körbeölel mindkettőtöket, Téged, és a madaradat is. Ez a madár Te vagy. Ez a madár a Te gyógyító erőd, gyógyító képességed. Ha akarsz, te is segíthetsz a madaradnak. Kérd meg angyalaidat, hogy segítsenek ennek a madárnak meggyógyulni, egészségesnek lenni, repülni, betölteni feladatát. Hagyjad, hogy az angyalok gyógyítsanak téged és a madaradat. Ha madarad újra egészséges lett, búcsúzzatok el egymástól. Lásd, ahogy egy arany-fehér fény, egy arany-fehér szál összeköt benneteket a szíveteken át. Engedd, hogy a madarad elrepülhessen. Felfedezhesse ezt a csodás tájat, gyógyulhasson, pihenhessen.

Ahogy elrepült a madarad, pihenj még egy kicsit angyalaid körében. Az angyalok arany- fehér, világoskék fénynyalábokkal gyógyítanak most téged. Felöltöztetnek gyönyörű szép fehér, világoskék ruhába.  Olyan vagy, mint egy mesebeli királynő. Gyönyörű ruhád, cipőd, koronád, fátylad, uszályod, ékszereid vannak. Te vagy önmagad gyógyítója. A gyógyítás királynője.

 Indulj el e gyönyörű ruhában az arany híd felé. Az arany híd előtt nézz vissza, nézd meg ezt a tájat, lelked táját. Köszönj el mindentől. Aztán indulj vissza az arany hídon ide a fizikai valósága. Szép lassan, a saját tempódban haladj. Mire átérsz a hídon újra mostani önmagad vagy. Ott ülsz, vagy fekszel, abban a helységben, ahonnan elindultál, ahol a meditációt elkezdted. Lassan mozgasd meg kezeidet, lábaidat. Legvégén nyisd ki szemeidet. Köszönöm, hogy segíthettem.

Haniel Arkangyal”

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X