A nőiesség ereje – Haniel Arkangyal üzenetei – 5.lecke

7/5.lecke: A nő és a férfi

„Szeretettel köszöntelek Benneteket! Haniel Arkangyal vagyok. Újra eljöttem Hozzátok, hogy vezesselek Benneteket a nőiesség, a szent nemiség, a szeretet, önmagatok szeretetének útján.

Most következő leckénkben a Bennetek lévő Isteni Fényről és a nemiségről fogunk beszélgetni. Ahogy már korábban mondtam, itt a Földön bizonyos mértékben a dualitásban éltek. Kettősségben. Ez a szerelmi életetekben is megnyilvánul. Nő és férfi, ha összetalálkozik, és szerelem lobban közöttük, akkor érzik mind a ketten, hogy egységben élnek.

Azt hiszitek, hogy keresnetek kell a párotokat, a másik feletek, a másik éneteket, hogy teljességben, boldogságban élhessetek. Pedig valójában ti magatok, így ahogy most vagytok teljesek, boldogok vagytok. Boldogok lehetnétek.  Akkor tudtok egy tartalmas, őszinte, boldog párkapcsolatot megélni, ha saját magatokra is egységként, önmagában is boldog létezőként tekintetek.

Először önmagatokat kell megtalálnotok. Önmagatokban kell az egységet, a boldogságot megtalálnotok. Minden, amit kerestek, minden, amit kint, a világban, a másik emberben, a dolgokban, a tárgyakban, az eseményekben kerestek, az valójában bennetek van. Minden, amit kívül, amit önmagatokon kívül kerestek, amire vágytok, az mind önmagatokban van. Belül kell keresnetek. Ha mindezekre önmagatokban ráleltek, akkor tudtok igazán tisztán, elvárások, feltételek nélkül a másik felé fordulni. Akkor tudtok egy boldog párkapcsolatot teremteni, megélni itt e földi síkban.

A másik ember, a párotok csupán visszatükrözi önmagatokat. Visszatükrözi a bennetek önmagatok által fellelt pozitív, negatív tulajdonságokat. A párotok lehetőséget ad arra, hogy megélhessétek a szeretetet, hogy megtapasztalhassátok a megbocsátást, hogy túlléphessetek az ego játszmáin, és tiszta szeretetben, tiszta szerelemben feloldódhassatok.

Mindenek előtt önmagatokat kell szeretni, elfogadni, tisztelni. Önmagatokban kell az értékeket megtalálni, meglátni. Önmagatokat kell meggyógyítanotok, és ha ez megvalósult, akkor tudtok egy boldog párkapcsolatot teremteni.

Minden önmagatokkal kapcsolatos problémát átvisztek a párkapcsolatotokra, átvisztek, átraktok a másik emberre.

A férfi és nő jól kiegészítik egymást. Ahogy korábban is mondtam ugyanannak a létezőnek két különböző aspektusa, két különböző energiája. Valójában amilyen férfit szeretnétek, azok a tulajdonságok ott vannak bennetek is. Elsősorban nem arra kell fókuszálnotok, hogy milyen az ideális férfi számotokra, milyen legyen, hogy viselkedjen a párotok, hanem önmagatokra kell rátalálnotok. A bennetek lévő nőt, a nőiességeteket kell megismernetek, és felszínre hoznotok. Ha ti nőként ragyogtok, akkor, mint egy mágnes bevonzzátok a megfelelő partnert. Szent nőiesség megtalálja párját a szent férfiasságban.

Nőként is teljesek, egészek vagytok. Téves az az elképzelés, az a hit, hogy akkor vagytok egészek, teljes értékűek, ha van mellettetek valaki.”

Meditáció:

„Láss magad előtt egy gyönyörű aranyhidat. Indulj el az arany híd felé. Itt hagyunk most mindent, a fizikai síkot, a félelmeket, a fájdalmakat, a betegségeket, a gondokat, a harcokat, a párkapcsolati problémákat, a gyermeknevelési gondokat. Indulj el az arany híd felé.

Sétálj át az arany hídon, amelynek a végén két hatalmas, gyönyörű angyal vár rád. E két angyal e gyönyörű helynek az őrzője. Egy csodálatos, gyönyörű, békés, nyugodt tájra érkeztél meg. Lehet, hogy már ismerős, hiszen minden egyes meditációban ide érkeztél meg. De az is lehet, hogy egy teljesen új, egy teljesen más táj jelenik meg. Fedezd fel ezt a tájat. Szagold meg a virágokat, érintsd meg a fákat, a selymes fű vet, nézd meg, hogy nincsenek e esetleg állatok itt. Lehet, hogy egy patak, egy vízesés csobogását hallod. Nézed meg bátran. Érezd jól magadat e gyönyörű helyen. A természet energiái feltöltenek, megnyugtatnak téged. Béke, nyugalom, szeretet van csak jelen.

A két hatalmas angyal vezet most téged.  Elvezetnek egy hatalmas tükörhöz, egy magas, gyönyörű arany tükörhöz. Állj meg, és nézz bele ebbe a tükörbe. Az angyalok gyógyítanak most téged. Az angyalok szeretnék, ha tisztán meglátnád önmagadat. Egy csodálatos, szeretetteljes, gyönyörű, egészséges nő néz vissza a tükörből. Lásd önmagadat boldognak, egészségesnek, gyönyörűnek, élettel, energiával telinek. Ez egy varázstükör. A valódi önmagadat mutatja meg, amit te lehet, hogy csak álomképnek, vágyaknak éltél meg eddig. Ez a tükör Isten Tükre, a szeretet tükre. A tükör arany fehér keretéből csodálatos fénynyalábok áradnak ki. Lásd és nézd csodás önmagadat! Mit mutat a tükör? Megmutatja neked, hogy miért születtél le ide a földre. Megmutatja neked, hogy milyen a valódi önmagad. Megmutatja neked, hogy milyen az, ha elfogadod, szereted önmagadat. Megmutatja neked, milyen az, amikor megéled szent nőiességedet.

Közben a tündérek gyönyörű virágkoszorút helyeznek a fejedre. Ideje elbúcsúzni ettől a tükörtől. A tükör ajándékot ad neked. Fogadd el, szeretettel köszönd meg a tükörnek. A tükröt, az igazság, a szeretet tükrét az angyalok most elviszik tőled.

Ahogy távozik a tükör, a távolból feltűnik egy alak, aki egyre közelebb érkezik hozzád. A jelenlegi párod jött most el ide. Ha most épp nincs párod, a jövőbeni társad az, aki előtted áll. Nem baj, ha nem látod az arcát, csak tárd ki a szíved neki. Engedd közel magadhoz őt. Az angyalok, az arkangyalok, a tündérek, az unikornisok, és más szellemi vezetők gyógyító gyűrűt alkotnak most körülöttetek. Gyógyítanak benneteket. Gyógyítják a kapcsolatotokat, a köztetek lévő szeretetet, szerelmet. Lásd, ahogy lila, rózsaszín, smaragd zöld, világoskék, arany fehér fénynyalábokkal gyógyítanak mindkettőtöket. Csak hagyd, hogy az angyalok gyógyíthassanak téged, benneteket. Nyisd meg a szíved, lásd, érezd a társadat a párodat. Ha szeretnétek meg is ölelhetitek, meg is csókolhatjátok egymást. Lassan ideje búcsút venni a párodtól. Köszönjetek el egymástól. Ha szeretnétek ajándékot is adhattok egymásnak. Lásd, ahogy egy arany fehér fényszál összeköti szíveteket. Ez a köztetek lévő szeretet, szerelem szála. Lassan távozik a párod. Angyalok, tündérek kísérik őt el.

 Az angyalok újra gyógyítanak Téged. A két, hatalmas őrző angyal szívedet tisztítják. Lásd, ahogy a szíved előtt egy gyönyörű kristálygömböt tartanak a kezükben. Kitisztítják, meggyógyítják eddigi kapcsolataidat. Színes fénynyalábok veszik körül a kristály göböt. Add át magad az angyaloknak, nyisd meg szívedet, hadd tudjanak minden megélt fájdalmat, sérülést, haragot eltüntetni. Lassan végeznek az angyalok a kristálygömb gyógyításával. Most már fényesen, egészségesen ragyog. Odaadják Neked, belehelyezik a szívedbe.

 Ideje indulni vissza az arany híd felé. A két őrző angyal visszakísér Téged az arany hídhoz.  Vess még egy utolsó pillantást erre a csodás tájra. Fényképezd le magadnak, raktározd el magadban ezt a tájat, az itt megélt békét, nyugalmat, szeretetet. Aztán lassan a saját tempódban indulj vissza az arany hídon át ide a fizikai valóságba, a helységbe, ahol a meditációt elkezdted. Mozgasd meg kezeidet, lábaidat, és csak a végén nyisd ki szemeidet. „

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X