A nőiesség ereje- Haniel Arkangyal üzenetei: 6.lecke

7/6.lecke: A szeretet

„Szeretettel köszöntelek Benneteket, Hölgytársaim! Az utolsó előtti leckéhez érkeztünk most el.

A szeretetről, annak fontosságáról, gyógyító erejéről szeretnék szólni. Már sokszor elmondtam nektek, a lehető legnagyobb gyógyító erő a szeretetet. Sokan tudjátok ezt, az eszetekkel tudjátok, mégsem hisztek ennek az egyszerű szellemi, isteni törvénynek.

Az egyetlen létező valós dolog a szeretet. Az egyetlen létező gyógyító erő a szeretet. Isten szeretetből, szeretet által teremtett meg benneteket. Ez az isteni szeretet, az isteni mag ott van bennetek. Ott van minden egyes emberben. Születésetekkor közös célotok, közös életfeladatotok, hogy ezt a szeretetet meglássátok, erre a szeretetre ráleljetek, ráérezzetek önmagatokban, és aztán minden emberben.

Minden egyes ember önnön magatokat tükrözi vissza. Minden egyes emberben megláthatjátok saját sötét oldalatokat, az egótokat; és megláthatjátok a Fényt, a szeretetet. A szeretet örökkön örökké létezik. A szeretet mindig is létezett, és létezni is fog. Valójában igaz énetek a szeretet tengerében fürdőzik. Kívánom, hogy ti is megtapasztalhassátok a szeretet nagyszerű erejét itt a fizikai síkon.

A társas, emberi kapcsolataitok, a családi kapcsolatok, a szerelmek, anya-gyermek kapcsolatok, testvéri kapcsolatok lehetőséget adnak arra, hogy mindinkább felébredhessetek, rálelhessetek az igazságra. Arra, hogy semmi más nem létezik, csak a szeretet. Néha ezt az egyszerű igazságot nehéz elfogadnotok. Beleragadtok a félelem, a nehézség, a szenvedés, a betegség csapdájába. De higgyétek el, csakis a szeretet tud onnan kiszabadítani benneteket. Csakis a szeretet által gyógyulhattok meg.

A szeretet, mint egy vulkán, mint egy Fény vulkán kitör a szívetekből, és csak árad, árad mindenfelé. Ha szeretet lakozik bennetek, olyanok vagytok, mint a világító fénygömbök, mindenki mindenhol lát benneteket.

Ha a szeretet vezérel benneteket, a Lelketek útjára tudtok lépni, meglelhetitek a megfelelő partnert, az életfeladatotokat, rálelhettek az egészségre, a boldogságra. Nem is olyan nehéz a szeretetet követni, hiszen csak a szívetekre kell hallgatni. A szívetekre kell figyelni. Nektek, nőknek talán még jobban is megy ez, mint a férfiaknak. Ők is hallják ugyan, de azt tanulták, hogy el kell nyomni ezt az érzést, mert ez nőies. Nektek, nőknek kell megmutatni a férfiaknak, a partnereiteknek, a gyermekeiteknek, hogy a szeretet nem csupán nőies dolog. A szeretet emberi dolog, a szeretet a lehető legfontosabb emberi érték. „

Meditáció:

„Láss a távolban egy gyönyörű arany hidat. Indulj el lassan az arany híd felé. Ahogy rálépsz majd erre a hidra, itt hagyod a fizikai síkot, itt hagyod a félelmet, a szenvedést, a betegséget, a fájdalmat, az ürességet, a nehézségeket. Ott állsz a széles, és biztonságos arany híd előtt.  Alatta talán egy lágy patak csörgedezik. Sétálj át ezen az arany hídon.

 Ahogy átérsz egy gyönyörű, csodás táj tárul eléd. Sok minden megváltozott, amióta itt jártál. Mintha újjászületett volna ez a táj. Sok új virág, sok új fa, bokor, folyó, vízesés, állat született meg itt az óta. Élénkebbek a színek, szinte tapintható a szeretet, a biztonság, a nyugalom. Lassan indulj el e tájon, fedezd fel újra, mint egy kisgyermek. Csodálkozz rá a táj szépségeire. Itt minden békés, és nyugodt. Érintsed meg a selymes füvet, a fákat, szagold meg a virágokat. Gyönyörködj a csodaszép, formás felhőkben.

Ahogy itt állsz, a varázslatos táj közepén, egyszer csak gyönyörű pillangók jelennek meg körülötted. Fehér, sárga, világoskék pillangók repkednek körülötted. Egy pillangó gyűrűt képeznek most a fejed körül. Ezek a pillangók vezetnek most Téged ezen a tájon egyre mélyebbre, és melyebbre.

Átkelünk egy kis patakon. Van felette egy híd, amin átmehetsz. De ha kedved tartja, nyugodtan lépj bele a patak hűsítő vízébe. Érezd, ahogy lábaidat végig simítja a kristálytiszta víz. Ha kedved van, vedd le cipődet, a szandálodat, és sétálj mezítláb a selymes fűben. Érezd a talpad alatt a földet, a Föld gyógyító erejét. Mezítláb jobban rálelhetsz Földanya energiáira.

Állj meg egy pillanatra, érezd, ahogy lábaidból egy-egy fénysugár áramlik a föld, a Földanya belsejébe. Ezek a káprázatos, vörös fénynyalábok feltöltetnek téged női erővel, női energiával.  A befogadás, a táplálás, az adás, a szülés, a csendesség, a lágyság, ez erő energiái. Ezek a vörös fénynyalábok átjárják most testedet. Lábaidból feláramlanak fejtetődhöz, gyógyító vörös fényburokba burkolnak most Téged. Közben két angyal is megjelent melletted. Hagyd, hogy teljesen átjárjanak a vörös fénynyalábok. Néhány pillanat múlva ezek a Fénynyalábok visszaszivárognak a Földanya szívébe.

A két angyal és a pillangók vezetnek téged tovább. Most olyan helyeken járunk, ahol még nem jártál. Nézz körül a séta során, milyen új, érdekes, szokatlan dolgot veszel észre. Lehet, hogy egy-egy madár énekel most Neked. Lehet, hogy érdekes, ismeretlen fákat pillantasz meg, amik még nem voltak ott.

Hamarosan egy gyümölcsfához vezetnek téged az angyalok és a pillangók. Egy nagy, hatalmas, egészséges gyümölcsfához. Telepedj le a gyümölcsfa tövében. Csukd be a szemeidet, és add át magadat az energiáknak. Hagyd, hogy a fa gyógyíthasson téged, üzenhessen neked. Rengeteg angyal, tündér érkezik most Hozzád. Kinyitják a szíved ajtaját, és kiengednek belőle minden eddig megélt, ott tárolt félelmet, fájdalmat, szomorúságot, nehézséget, bánatot, bosszút, haragot, megbocsáthatatlanságot. Itt az ideje, hogy elengedd szívedből mindazt, ami nem a szeretet. Engedd, hogy az angyalok, a tündérek, az unikornisok, és más szellemi lények gyógyíthassanak most téged. Gyógyítják, tisztítják szívedet, szívcsakrádat. Hatalmas súlyok kerülnek most le rólad, fájdalmas sebek fognak begyógyulni.

Ahogy gyógyítanak téged az angyalok, ahogy tisztítják szívedet megújul, felfrissül körülötted a táj. Gyönyörű, selymes, puha fű nő a gyümölcsfa körül. Gyümölcsfád is erősödik, egészségesebb lesz. Ha úgy érzed, kelj fel, és végy néhány gyümölcsöt a fáról. Ez a fa ajándéka neked. Lassan ideje tovább mennünk.

Az angyalok, a tündérek, a pillangók vezetnek Téged még tovább, még beljebb e gyönyörű tájon. Még egyszer csak egy csodálatos kristályépületet látsz magad előtt. Egy áttetsző, vagy fehér színű kristályépületet. Lépj be az ajtón ebbe a kristályépületbe. Csigalépcső vezet fel a legtetejére. Ahogy felérsz, olyan, mintha a mennyországba érkeztél volna, mintha az angyalokhoz, Istenhez érkeztél volna meg. Lehet, hogy gyönyörű, pihe-puha felhőket látsz. Lehet, hogy sok-sok angyalt, lehet, hogy egy hatalmas nagy fényességet. Rengeteg tündér, angyal, unikornis, szellemi vezető áll most melletted, hogy tisztítsanak, gyógyítsanak Téged. Mindannyian azért jöttek most el hozzád, hogy elmondják, hogy mennyire szeretnek téged. Hogy elmondják, te is olyan vagy, mint ők. Te is a szeretet gyermeke vagy, Te is csupa Fény és szeretet vagy.  Csak érzed a feléd áradó nyugalmat, békét, szeretetet.  Lehet, hogy egy ajándékot is kapsz Istentől, az angyaloktól.

Ülj rá most egy felhőre kísérő angyalaiddal, tündéreiddel, pillangóiddal együtt. Ez a felhő kirepít Téged az épületből. Ez a felhő beutazza veled lelked csodás táját. Most felülről láthatod milyen békés, megnyugtató, milyen csodálatos ez a táj, ahova a meditációk alkalmával el szoktál látogatni. A felhő letesz téged éppen az arany híd elé. A tündérek, az angyalok, a pillangók elköszönnek, elbúcsúznak most Tőled. Vess egy utolsó pillantást a tájra, lelked tájára. Aztán lassan indulj el vissza az arany hídon. Mire átérsz, megérkezel újra a fizikai síkra, oda abba a helységbe, ahol a meditációt elkezdted.

 Köszönöm, hogy itt lehettem, hogy segíthettem. Haniel Arkangyal.”    

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X