A nőiesség ereje – Haniel Arkangyal üzenetei: 7. lecke

7/7. lecke: Harmónia, összhang, egyensúly

 

„Szeretettel köszöntelek Benneteket Drága Hölgytársaim! Haniel Arkangyal vagyok. Köszönöm, hogy velem tartottatok ez alatt a hat, illetve hét lecke során. Köszönöm, hogy olvastátok üzeneteimet, köszönöm, hogy elvégeztétek a meditációkat.

A 7. lecke szóljon a harmóniáról, a belső erőről, a belső kisugárzásról!

Életetekben nagyon fontos az egyensúly. Szinte létezésetek alapja ez. Az engedés, az elengedés, a kapás, a befogadás egyensúlya több területen is megnyilvánul a földi létetekben. A légzésetekben is egyensúly található: belélegzés, kilélegzés. A boldogságotok alapja itt a Földön: a Földhöz gyökerezettség, és az Égbe nyúlás, az Ég felé törekvés harmóniája. A férfias erők, és a nőies erők megtartása is fontos minden egyes ember számára.

Az egyensúly nőiességetek szempontjából is nagyon fontos. Nőként több helyen, több életterületen kell helyt állnotok. Főként akkor, ha már anyák lettetek. Hiszen egyszerre vagytok feleségek, barátok, munkatársak, anyák, és még sorolhatnánk a különböző szerepeket. Megannyi feladat, megannyi helytállás. Ezek a szerepek mind- mind bennetek vannak. Ez a szerepek mind- mind ti vagytok. Hol erre, hol arra billen a mérleg az életetek során. Ha belül, magatokban harmónia van, egyensúly, és béke, akkor az kifelé, az életetekben is meg fog nyilvánulni.

Nektek, nőknek természetes ösztönötök van arra, hogy bárhol, ahol vagytok a világban, békét, harmóniát teremtsetek. Még akkor is, ha ezt néha nem érzitek. Harmónia, béke akkor lesz körülöttetek, ha belül, magatokban az van. Rá kell találnotok önmagatokra, a valódi, igazi önmagatokra. Ezt meg kell, hogy mutassátok, fel kell, hogy vállaljátok. Harmóniát akkor tudtok teremteni magatokban, és körülöttetek, ha valóban ismeritek önmagatokat. És ezt az önmagatokat, azt a csodás lényt, aki vagytok, felvállaljátok, és bátran megmutatjátok másoknak.

Néha nehéz önmagatoknak lenni. Néha nehéz lerakni a szerepeket. Néha nehéz nemet mondani. De meg kell tanulnotok mindig kedvesen, de határozottan önmagatokat képviselnetek. Legyetek tisztában önmagatokkal. Azzal, hogy mi a fontos számotokra, mit szeretnétek elérni az életetekben. Milyen életfeladatokban szeretnétek helyt állni, mi a fontos nektek. Ha bár mindannyian nők vagytok, mégis egy kicsit mások vagytok. Saját fontossági listátokra, saját belső iránytűtökre kell rátalálni. Ne azt nézzétek, hogy mit mond a barátnőtök, a társatok, a külvilág. Magatokra, belülre figyeljetek.

 A szívetekben van egy belső iránytű, amely mindig mutatja a helyes utat, a helyes lépést, a helyes döntést. Ha harmóniában vagytok önmagatokkal, ha szeretettel törődtök önmagatokkal, a lelketekkel, a testetekkel, akkor ez a harmónia, ez a szeretetteljes törődés kiáramlik belőletek más emberekre, a családotokra, a külvilágra.

Bánjatok jól magatokkal, figyeljetek jól magatokra! Itt a fizikai síkon egyaránt fontos a külső és a belső. Fontosak a fizikai élet alapvető szükségletei, és fontosak a spirituális lét tudásai, igazságai. Mind a kettőt meg kell élnetek ahhoz, hogy itt a Földön, ebben az időben boldogan, harmóniában élhessetek önmagatokkal. Figyeljetek a bensőtökre, a belső értékeitekre, az érzéseitekre, a gondolataitokra, de ugyanilyen gonddal ápoljátok a külsőtöket is. Ha kell, menjetek el egy spirituális tanfolyamra, de ugyanilyen fontos, hogy elmenjetek egy masszázsra, vagy csináltassatok magatoknak egy csinos frizurát.

Az egyensúlyt, a harmóniát kell megtalálnotok. Olyanok vagytok, mint egy csodálatos virágszál, amely az Anyaföldből táplálkozik, gyökerei oda húzzák, mégis az Ég felé tör. Találjatok rá önnön nőiességetekre, bontsátok ki szirmait, és élvezzétek azt, hogy itt lehettek a Földön, hogy nőként élhettek. „

Meditáció:

„Lássátok magatok előtt egy arany hidat. Ez az az arany híd, amelyen már oly sokszor átmentetek. Amelyet már nagyon jól ismertek, megszoktatok. Amely már a barátotok lett. Induljatok el ezen arany híd irányába. Itt hagyjuk most a fizikai sík félelmeit, fájdalmait, a gondokat, a nehézségeket, a betegségeket, és elindulunk egy szebb, egy békésebb, egy nyugalmasabb világ felé, a valódi világ felé.

Sétáljatok át az arany hídon, és máris elétek tárul lelketek csodás tája. Ha megnézitek, virágba borult az egész táj. Olyan, mintha tavasz lenne most itt, virágoznak a fák, és rengeteg virág nyílt ki a réteken. Csodálatos virágillat csapja meg az orrotokat. Szagoljatok bele a levegőbe, és érezzétek a virágoknak a bódító, kellemes illatát. Lehet, hogy talán be is tudjátok azonosítani, hogy melyik virágok illatát érzitek.

Ahogy körbenéztek az elétek táruló csodálatos virágmezőn, két Angyal már meg is jelent mellettetek. E két angyal kísér most benneteket e békés, nyugodt tájon. Olyan, mintha egy mesebeli virágmezőben sétálnátok. Lehet, hogy akár térdig is felérnek a virágok. Amerre haladtok, a fák köszöntenek benneteket. Mintha meghajolnának előttetek.

Ahogy mentek előre ebben a virágmezőben, egyszer csak egy csodálatos, kis út jelenik meg előttetek. Kövessétek ezt az ösvényt, mely elvezet benneteket egy kúthoz. Egy régi, öreg kúthoz. A kút szélén angyalokat, tündéreket láttok. Ez a kút a kívánságok csoda kútja. Az angyalok arra kérnek most benneteket, mondjátok el a kútnak egy kívánságotokat, amely nőiességetekkel, női létetekkel kapcsolatos.

Ha elmondtátok a kívánságotokat, menjetek az ösvényen tovább. Csak kövessétek a tündéreket, a lepkéket, a közben megjelenő állatokat. Egy gyönyörű rétre érkeztetek meg. Feküdjetek le a puha, selymes fűbe, és mint egy gyermek, nézzétek a felhőket. próbáljátok meg kitalálni, hogy melyik felhő mit ábrázolhat. Érezzétek milyen megnyugtató itt lenni, milyen béke, nyugalom, és szeretet van itt. Érezzétek a gondtalanságot, az időtlenséget.

Ahogy itt nézelődtök, egyszer csak egy csodaszép szivárvány jelenik meg az égen. Egy csodaszép, 7 színben pompázó szivárvány. Megtalálható benne a vörös, a narancs, a sárga, a zöld, a kék, az ibolya, a lila. Egyszer csak egy felhő leereszkedik hozzátok. A két angyallal lépjetek erre a felhőre, ami felrepít benneteket a szivárványba. Gyönyörű Fénynyalábokban fürödhettek most meg, akár csúszdázhattok is ezen a szivárványon. Fürödjetek meg a szivárvány gyógyító színeiben. Mint egy kis gyermek, élvezzétek, hogy itt lehettek. Élvezzétek a gyógyító színeket, azt, ahogy játszhattok velük. A szivárvány Fénynyalábjai gyógyítanak, feltöltenek benneteket. Kitisztítják csakráitokat, oldják a nőiesség blokkjait, és egy új jövőt írnak most nektek. Fürödjetek csak tovább a szivárvány színeiben. Lehet, hogy a szivárványból apró, kis csillámporok hullanak rátok. Tapintsátok meg, érezzétek ezeket a Fény porokat.

A felhő most már visszaszállít benneteket a földre, és a két angyal vezet benneteket tovább az ösvényen. Hamarosan egy hegyhez értek. Másszatok fel erre a hegyre. Mindannyiótoknak más-más hegy jelenik meg. Lehet, hogy kicsit nehéz lesz a hegynek a megmászása, de minden eszköz a segítségetekre lesz, és végül fel tudtok mászni a hegy tetejére. A hegy tetejéről csodálatos kilátás tárul elétek. Nézzetek körbe lelketek táján. Talán felismeritek, hogy hol jártatok már. Láthattok majd olyan területeket is, amelyek még ismeretlenek, felfedezetlenek számotokra. Dicsérjétek meg magatokat, hogy ide feljutottatok, szippantsatok bele a friss levegőbe, érezzétek a nyugalmat, a békét.

Itt a hegy tetején, ahogy pihentek, az angyalok egy plédet terítenek elétek. A plédre sok-sok ajándék érkezik hozzátok. Az angyalok ajándékai, üzenetei ezek számotokra. Gyógyító, jövőt jósoló üzenetek, ajándékok. Nézzétek meg, hogy mi mindent kaptatok. Köszönjétek meg az ajándékokat.

Egyszer csak megjelenik mellettetek egy hatalmas nagy madár. Talán egy sas, talán egy griff madár. Szálljatok fel az állat hátára, és engedjétek, hogy repülhessen veletek ez a madár. Adjátok át magatokat a repülésnek. Bízzatok a madárban, megtart, megóv benneteket. Érezzétek, milyen jó szabadon szárnyalni, repülni. A madár visszarepít benneteket a virágtengerhez, ahonnan elindultatok. Közben az angyalok egy hatalmas virágcsokrot szedtek nektek. Rengeteg féle virág van benne. Ezek a virágok mind gyógyítanak benneteket.

Fogadjátok el, köszönjétek meg e virágokat, és lassan induljatok el angyalaitokkal az arany híd felé. Az arany hídnál vessetek még egy utolsó pillantást a tájra, lelketek békés, megnyugtató tájára. Induljatok vissza a virágcsokorral az arany hídon át a fizikai síkra.

Én megköszönöm, hogy velem tartottak, és végig csináltátok a leckéket. Ha átértetek a hídon, majd szép lassan, a saját tempótokban mozgassátok meg lábaitokat, kezeiteket, és csak a legvégén nyissátok ki a szemeiteket.”    

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X