Angyali jelek

Az Angyalok mindig mellettünk vannak, és segítenek nekünk. Ha mi mégsem halljuk meg őket, számtalan módot találnak arra, hogy mégis üzenhessenek nekünk.

Ezáltal jelzik, hogy támogatnak bennünket, meghallgatták a kérésünket. Az angyali jelek lehetnek egy fajta megerősítések is, miszerint jó úton vagyunk, kövessük az ötleteinket, a belső hangunkat.

Hogy üzennek az angyalok? Olvasd el a listát!

 

 

-FEHÉR TOLLAK

Az angyalok nagyon szeretik ezt a jelet használni. Sokszor a legváratlanabb időben, és helyen találunk egy hófehér madár tollat.

 

 

 

 

-SZÁMOK

 

A számok bárhol felbukkanhatnak. Az órán,  a rendszámtáblán, a dátumban, egy házszámban. Doreen Virtue Angyali számok című könyvében pontosan utána olvashatsz, hogy mit jelentenek ezek a számok.

 

 

 

 

-SZIVÁRVÁNY

Nem csak az égen láthatsz szivárványt. Az is angyali jel, ha a neten tűnik fel előtted egy képen.

 

 

 

 

 

-SZÍV ALAKÚ FELHŐ

Az angyalok az égre is szeretnek “rajzolni”. Ha angyal vagy szív alakú felhőt látsz, az angyalok szeretnének üzenni neked.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-ANGYAL  ALAK

 

Ha bármilyen angyalt ábrázoló képet, vagy angyalt formázó tárgyat látsz, azt mind tekintheted angyali üzenetnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

-FEHÉR ÁLLATOK

A fehér állatok (nem csak galambok) is angyali jelenlétre utalnak. Vannak, akik azt mondják, hogy ezeken az állatokon keresztül az eltávozott szeretteink üzennek nekünk. Amikor kezdett kinyílni nekem az égi világ, nagyon sokszor találkoztam fehér galambokkal. Utána mindig Jézust éreztem magam mellett.

 

 

-PÉNZÉRMÉK

Az apró (fém) pénzérmék is jeleznek nekünk az égi birodalomból.

 

 

 

 

 

 

-FÉNYSZIKRÁK

Ha a szemed sarkából fehér vagy színes fényszikrákat látsz, biztos lehetsz benne, hogy egy angyal van melletted. Ha fehéret tapasztalsz, akkor valószínű, hogy az őrangyalod szeretne üzenni valamit. Ha színeset, akkor valamelyik arkangyal áll melletted.

 

 

-FÉNYGÖMBÖK A FÉNYKÉPEKEN

 

A fényképeken olykor láthatunk különböző nagyságú fénygömböket.

 

 

 

 

 

 

-KÖNYVEK

Ha csak úgy véletlenül leesik valamelyik könyv a polcról, akkor érdemes felvenni, és kinyitni valahol találomra. Angyali üzenetre lelhetünk benne.

 

 

 

 

 

Ha a fenti felsorolásból találkoztál már valamelyikkel, akkor biztos, hogy egy angyal üzent neked!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X