Áprilisi „bolondos” energiák

Már egy ideje nagyon érzem a körülöttem lévő, az életemet nagyobb, magasabb szinten átható (mondhatni univerzális) energiákat. Ahogy elkezdtem ezekre tudatosabban ráhangolódni, rájöttem, hogy segítenek nekem abban, hogy mire figyeljek jobban az adott időszakban. Ráadásul azt is észrevettem, hogy nem csak az én életemben figyelhetők meg ezek az energiák, hanem mindenki életét áthatják, befolyásolják, támogatják. Eddig nem gondoltam, hogy ezen érzékeléseimről beszélni kéne másoknak is, de egy ideje már éreztem belülről a késztetést, hogy osszam meg. Hát, most itt van, hátha segítségetekre lesz! 🙂

A 2015 –ös év például úgy érzem a nagy változások, a nagy gyógyulások éve lehet azok számára, aki nyitottak, és készek arra, hogy szembenézzenek az életükkel, önmagukkal, és ha kell, változtassanak, meglépjenek bizonyos lépéseket. A 2015-ös év az álmok valóra válásának ideje lehet. A nagy tervek, a szívünk mélyén dédelgetett álmok most valósággá válhatnak.

Milyen energiák vannak jelen körülöttünk áprilisban?
Nos, az áprilisi hónapban úgy érzem, úgy érzékelem, hogy összecsapnak a fejem, fejünk fölött a hullámok. Olyan, mintha egy forgószél csapott volna le az életünkre. Kicsit minden összezavarodhat, hogy aztán egy új rend alakulhasson ki. A régi és az új energiák tombolnak egyszerre. Lehet, hogy egy lépsz előre, aztán kettőt, hármat hátra. Lehet, hogy pár napig van erőd, és hited, aztán megint visszazuhansz egy negatívabb, akár depressziós állapotba. Jönnek az ötletek, amiket szeretnél megvalósítani, aztán feladod, mert azt hiszed, úgy sem lehet valóra váltani. Lehet, hogy iszonyatosan fáradtnak érzed magad, és csak aludnál egész nap.

Ha, Te is valami hasonlókat tapasztalsz mostanában magad körül, tudd, hogy minden rendben van. Ebben a hónapban úgy érzem a régi energiák, a régi dolgok, amikre már nincs szükségünk, kipucolódnak, kipucolódhatnak az életünkből, hogy helyet adhassanak egy új, számunkra jobb, boldogabb életnek. Szóval, csak kitartás! A legjobb, ha elfogadjuk ezt a kavargást, összevisszaságot magunkban, az életünkben, és hittel telve várjuk a nyugodtabb, békésebb folytatást. Ha érzéseim nem csalnak a május valóban kicsit nyugodtabb, lassabb energiákat hoz majd magával.

Szeretettel: Szilvia

(Illusztráció: http://thehammocksatcanandaigua.blogspot.hu/2014_03_01_archive.html)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X