Az angyalterapeuta válaszol: az Angyalok azonnal meg tudnak gyógyítani bennünket?

 

Igen! 🙂

Az angyalok valóban képesek bennünket egy pillanat alatt bármilyen betegségből, bármilyen fájdalomból kigyógyítani, meggyógyítani!

A gyógyulás mértéke valójában csak tőlünk függ.

Attól, hogy mit tartunk igaznak, mit hiszünk el, mit tudunk magunknak megengedni, mennyire tudunk az adott pillanatban megbocsátani önmagunknak, és másoknak.

Sokan hisznek például abban, hogy bizonyos betegségek meggyógyulásához meghatározott időnek el kell telnie. A gyógyulás mértéke is ehhez a hithez fog igazodni.

Ha hiszel  a csodákban, akkor a gyógyulás előbb ( akár azonnal) megtörténhet.

Érhetnek bennünket olyan fájdalmak, amikor nem tudunk egy másik embernek egyből megbocsátani. Szívünk csak lassabban enged fel. Időt kell adnunk magunknak, nem tudjuk ezt siettetni.

Minden egyes angyalterápiás ülés során annyi seb tud bennünk, és az életünkben begyógyulni, amennyit ott az adott pillanatban meg tudunk engedni magunknak!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Ha szeretnél Te is választ kapni valamelyik kérdésedre, akkor tedd fel itt, kommentben vagy írj a szivarvanyangyal@indamail.hu e-mail címre.

6 thoughts on “Az angyalterapeuta válaszol: az Angyalok azonnal meg tudnak gyógyítani bennünket?

 1. Levente Bartalis says:

  Hello!

  Néhány közeli barátomnál, (leginkább női) bejönnek a megérzéseim, ha pl negatív dolgok közelednek, máskor pedig a vígasztalás csodás módon valósul meg, amikor jelen vagyok a baj ill gyász idején…
  ÖN erre biztosan felkészült…, van valami magyarázata? Üdv, Levente

 2. T.Szilvia says:

  Kedves Levente!

  Én úgy gondolom, hogy Ön valószínűleg fogékonyabb az energiákra, így az Önhöz közel állókkal kapcsolatban hamarabb megérez dolgokat.
  A legnagyobb gyógyító erő a szeretet. Így ha valóban megnyitjuk szívünket a másik felé pl. amikor vigasztalunk, az valóban csodás hatásokat eredményez! 🙂
  Csodás napokat kívánok Önnek!
  Szeretettel:Szilvia

 3. Jakab Erzsébet says:

  Minden nap imádkozom hogy gyógyítsák meg az angyalok a lábamat. Eddig nem sikerült. Minden nap hálás is vagyok nekik a sok jóért. Mit tegyek még?

  • T.Szilvia says:

   Kedves Erzsébet!

   Minden kérésedet, imádat meghallgatják az Angyalok, és azon nyomban elindítják Feléd gyógyító energiáikat.

   Sokszor azért nem gyógyulunk meg, mert vannak bennünk olyan érzések, gondolatok, élmények (ezek azok, amik az adott betegséget létrehozták), amiknek úgy mond erősebb a rezgése, erősebb az ereje, mint a gyógyulásnak. Ilyenkor mélyen magunkba kell nézni, akár egyedül, akár szakember segítségével, és kideríteni, hogy milyen esemény, élmény, gondolat, érzés hozta létre ezt a betegséget.

   Lehet, hogy meg kell valakinek bocsátani, lehet, hogy valamitől a tudatalattid védelmez Téged ezen betegség által, lehet, hogy kapcsolati probléma itt jelentkezik. Érdemes utánaolvasni, hogy mi a szimbolikája az adott betegségnek. A láb a haladást segíti, az életben való előrejutást, a múlttól való elmozdulást a jövő felé. Nem mindegy, hogy a jobb vagy bal láb a beteg. Az sem, hogy a felszínen, pl a bőrön van vmi gond, a csontokkal, az ízületekkel, vagy az erekkel. Mindegyiknek más az üzenete. A tested jelez, hogy ott valami olyan érzés, élmény, gondolat van, aminek még nem néztél a mélyére, amivel még dolgod van.

   Általában azokból a betegségekből gyógyulunk fel hamarabb, amelyeknek a kiváltó okai nem hatoltak annyira mélyen bennünk. Nem érintettek meg lelkileg bennünket annyira.

   Van úgy, hogy egy betegséget előző életből hozunk. Például volt már olyan a praxisomban, hogy valaki nagyon fulladt. Kiderült, hogy egyik előző életébe vízbe fojtották az illetőt. Miután ez az élmény felszínre került, elmúlt a fulladás.

   Érdemes végig gondolni azt is, hogy mikor kezdődött a betegség. Mi történt Veled akkor, körülötted.

   Szóval, azt kérd az Angyaloktól, hogy vezessenek rá az okra, amiért ez a betegség kialakult. Segítsenek rájönnöd arra, hogy mit üzen Neked ez a betegség, mit akar Neked megmutatni. Ha ez megvan, akkor onnan tudsz már továbblépni a gyógyulás felé.

   Egyéni angyali gyógyítások során feltárulnak ezek az okok.

   Ha bármi kérdésed van még, írj nyugodtan, akár privátban is!
   Szeretettel: Szilvi

 4. Biacsiné Miklós Mária says:

  Kedves Szivárványangyal!

  Most leltelek meg, melynek nagyon örülök. Hiszem, hogy az Angyalok vezettek ide.

  Szép napokat kívánok, reménnyel és tisztelettel!

  Mária

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X