Az angyalterapeuta válaszol: mi történik egy angyalterápiás ülésen?

Először röviden megbeszéljük, hogy miért kerestél fel engem, milyen problémádra szeretnél megoldást, gyógyítást kérni az angyaloktól.

Ezután megkérem Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson ki bennünket, és a teret minden negatív érzéstől, minden negatív gondolattól, az entitásoktól, és a földhöz ragadt szellemektől.

Ha kitisztított bennünket, feltölt mind a kettőnket (testeinket, lelkeinket, auráinkat, a köztünk lévő kapcsolatot) arany-fehér angyalfénnyel.

Ha mindez megtörtént behívom az angyalokat, Arkangyalokat, szellemi vezetőket, Jézust, Szűz Máriát, és elkezdenek az angyalok rajtam keresztül beszélni, és gyógyítani téged.

Nincs két egyforma angyalterápiás ülés.

Mindig azok az angyalok jönnek segíteni, akikre a hozzám fordulóknak a legnagyobb szükségük van. Bejelentkezhetnek felemelkedett mesterek, tündérek, elhunyt hozzátartozók, szellemi vezetők is. Sokszor kell elvágni éteri szálakat, csakrákat gyógyítani, előző életek terheit elengedni.

Rengetegszer megtapasztaltam már, hogy az angyalok sokkal de sokkal jobban tudják nálunk, hogy az itt és most pillanatában milyen információra, gyógyításra van leginkább szükségünk. Ezért is szeretem átadni az egész angyalterápiás ülést az angyaloknak. Egész végig ők vezetnek, ők irányítanak, ők gyógyítanak. Én csupán egy csatorna vagyok ehhez.

Olykor előfordul, hogy kártyát is húzok valamelyik angyalkártya pakliból.

Az angyalok téged is bevonnak a gyógyítás folyamatába. Megkérnek például, hogy láss egy adott szimbólumot (virágot, szívet, fát, stb), esetleg próbálj elképzelni egy vágyott helyzetet. Ez is mindig egyénre szabottan történik.

Egy angyalterápiás ülés után 3-4 hétig is eltarthat, amíg az itt megkapott energiák dolgoznak az életedben.

Ha kérdésed van, tedd fel bátran! 🙂

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X