Az Út Önmagadhoz Raziel Arkangyallal-1.lecke

„21/1 lecke: Megbocsájtás.

Vegyetek elő egy papírt, tollat vagy ceruzát!

Írjátok fel azon személyek nevét, akire haragszotok vagy a múltban haragudtatok. Akire fájdalommal gondoltok. Aki félelmet kelt bennetek.

Miután megírtátok a listát, gyújtsatok egy gyertyát. Hívjátok az angyalokat! Mindegy, hogy kit. Én végig ott leszek veletek.

Kérjétek meg az angyalaitokat, hogy minden negatív érzést, amit ezen személyek iránt éreztek, oldjanak ki belőletek.

Tegyetek egy szándéknyilatkozatot: „Szándékomban áll elengedni minden dühöt, haragot, félelmet, neheztelést, és minden negatív érzést, illetve gondolatot, amit a listán lévő személyek és önmagam iránt érzek.”

Aztán mély levegővétellel kezdve mondjátok ki az első nevet. Majd pedig a következő mondatot: „Elengedlek téged, X.Y. Megbocsájtok neked és önmagamnak. Szeretettel átadom kapcsolatunkat az Angyaloknak.”

És lássátok, amint az illető átsétál a gyertyán. Ha ez a kép megijeszt, az is elegendő, amint látod, hogy kilépett egy ajtón az illető személy, és az ajtó becsukódott.

Mikor a lista végére értetek, lássátok önmagatokat arany-fehér burokban. Ez a Fény kiold belőletek minden maradék szennyeződést.

Aztán összetéphetitek, elégethetitek, kidobhatjátok a papírt. Lehet, hogy nem értek végig a listán egy nap. Nem baj, akkor folytassátok a következő napokon. Karmikus kapcsolatok rendeződnek el, és tisztulhatnak ezáltal. Az is előfordulhat, hogy álmaidban dolgoznak tovább veled angyali seregek. Lehet, hogy váratlan találkozások során oldódnak ki belső szennyeződéseitek. ”  

Hozzáfűzéseim:

– Olyan személyt is írhatsz a listára, aki már nem él.

– Nem baj, ha nem jut eszedbe az illető neve. Elég, ha valamilyen módon körbeírod, hogy kire is gondoltál. Hidd el, az angyalok tudni fogják!

– Ha úgy érzed, sírnod kell, engedd meg magadnak. Hagyd, hogy tisztulhass!

– Bizonyos testi érzetek, képek jelentkezhetnek: bizsereg a tenyered; fejed, szíved fáj; spirál vagy más geometriai formát látsz. Ezek teljesen normális, az angyali munkát kísérő jelek. Ha nem érzel semmit, az is teljesen rendben van. Az angyalok akkor is dolgoznak Veled! 🙂

– A legfontosabb a végére maradt: A fenti szándéknyilatkozatot tiszta szívedből komolyan kell gondolnod! A szabad akarat törvénye értelmében jogod van az úgy nevezett negatív érzéseidhez, gondolataidhoz. Így az angyalok csak akkor tudnak segíteni, ha valóban azt szeretnéd, hogy ezek a negatív energiák eltűnjenek belőled. Amíg ragaszkodsz ezekhez, gátolod angyalaid munkáját.

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X