Az Út önmagadhoz Raziel Arkangyallal-10.lecke

21/10. lecke: Önámítás

„Rafael Arkangyal vagyok, a gyógyítás angyala. Drága Emberek, szeretettel üdvözöllek Benneteket! Köszönöm, hogy figyelmesen olvassátok soraimat. Rafael Arkangyalként a gyógyítás a feladatom. A test, a lélek, a szellem, a fizikai lét gyógyítása, helyreigazítása. Sokan csak tétlenül ültök a baj, a gond kellős közepén. Kedveseim, ha nem szóltok hozzám, ha nem hívtok, akkor nem segíthetek. Pedig hatalmamban áll meggyógyítani testeteket, szíveteket. Energiáim gyógyító balzsamként hatnak rátok. Ha megsérül fizikai testetek, ha betegek vagytok, hívjatok engem, és meggyógyítalak benneteket. Tegyétek kezeteket a fájó testrészre, és mondjátok a következőket: „Rafael Arkangyal, kérlek, gyere el hozzám, és gyógyítsd meg testemet!”. Ezután érezni fogjátok, ahogy az energia áramlik majd kezetekből a fájó, beteg testrészre. Tartsátok ott kezeiteket egészen addig, amíg apró bizsergést éreztek ujjaitokban, tenyeretekben. Eközben megnyugszik majd elmétek és szívetek is. A gyógyítás milyensége, minősége mindig függ a „beteg” ember elméjétől, nyitottságától. Minél inkább nyitottak vagytok a szeretet energiájára, annál hatékonyabban tudok együtt dolgozni veletek. A gyógyítás eredménye, a gyógyulás mindig függ tőletek. A hitetekkel, a belső elvárásaitokkal befolyásoljátok a betegség kimenetelét, a gyógyulást. A gyógyuláshoz szükség van arra, hogy higgyetek az egészségben, az egészséges testben. Képesek legyetek elfogadni, hogy az egészség, az egészséges test létezik, és megillet benneteket. Isten valójában egészséget adományozott mindannyiotoknak. Isten fiának természetes állapota az egészséges test. Az egészséges test az örömötökre szolgál. A test nem bűnös. A testnek nem kell betegnek lennie. Engedjétek el ezeket a tévképzeteket magatokból. Testetek gyógyításánál a szíveteket és elméteket is gyógyítani, tisztítani kell. Vizsgáljátok felül, milyen félelmek, gondolatok vannak jelen bennetek az egészségről és a betegségről. Minden betegséggel kapcsolatos gondolatot adjatok át nekem. Én a Fénybe viszem azokat.”

„Drága Barátaim, Isten fiai! Szeretettel köszöntelek benneteket, Raziel Arkangyal vagyok. Ez a meditáció segít majd nektek abban, hogy elengedjétek a hazugságokat testetekkel, a világgal kapcsolatban. Az Igazság meglátása, az Igazság tudása nem is olyan nehéz, mint amilyennek gondoljátok. Sokszor összekeveredtek. Az Igazságot vélitek butaságnak, és a tévképzeteket istenítitek, bálványozzátok. Az Igazság Isten Igazsága. Maga a Szeretet. Erő. Erő, mely vezet és oltalmaz benneteket. Erő, mely védelmez. Az Igazságra ti is könnyen rálelhettek, ha befelé figyeltek. A Belső Hang, a szívetek, a Lelkiismeret Hangja Isten Igazságát súgja. Csak figyeljetek mélyen belülre. Ott rejlik kristálytisztán az Igazság. A mai meditáció ehhez az Igazsághoz vezet el benneteket.

Helyezkedjetek el kényelmesen. Üljetek le egy párnára, vagy feküdjetek el. Miután becsuktátok szemeiteket, lazítsátok el testeteket. Lassan haladjatok, a lábujjaitoktól felfelé a fej irányába. Amikor már teljesen ellazultatok, lássatok magatok előtt egy hatalmas sziklát, amiből egy kristálytiszta forrás ered. Lassan sétáljatok oda a vízhez, mossátok meg arcotokat, igyatok belőle. Érezzétek, ahogy a víz megtisztít benneteket! Tisztára mossa testeteket, lelketeket, szellemeteket. Nyugodtan mosakodjatok meg a vízzel. Ha úgy érzitek, mossátok meg lábaitokat. Ha fáj valamelyik testrészetek, óvatosan cseppentsetek oda a forrás vízéből. Aztán kövessétek a forrás útját. Látni fogjátok, ahogy a forrás a sziklák között egy kis tavat hozott létre. Sétáljatok oda a tóhoz. Vessétek le ruháitokat, és fürödjetek meg a kristálytiszta vízben, a sekély tóban. Érezzétek, ahogy a víz kiold belőletek minden feszültséget. Adjátok át a víznek félelmeiteket, kétségeiteket, betegségeiteket; és hagyjátok, hogy a víz lágyan ringasson benneteket. A víz átvesz tőletek minden negatív érzést, minden negatív gondolatot, minden negatív energiát. Érezzétek, ahogy megkönnyebbül testetek, lelketek, szívetek. Minden rendben van. Egészségesek vagytok. Szívetekben béke, és szeretet. Isten, a Fény körbeölel benneteket. Ha úgy érzitek, hogy már minden fájdalmat átadtatok a víznek, lassan gyertek ki a partra. Találtok ott egy arany-sárga törölközőt. Töröljétek vele szárazra magatokat, majd öltözzetek fel. Ha úgy érzitek szükséges, akkor pihenjetek még egy kicsit a sziklás parton gyönyörködve a kristálytiszta tó vizében. Aztán szép lassan, mélyeket lélegezve nyissátok ki szemeiteket. Köszönöm, hogy megint velem tartottatok. Szeretettel: Raziel Arkangyal”

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

X