Az Út Önmagadhoz Raziel Arkangyallal-9.lecke

21/9. lecke: A fehér Fény

„ Szeretettel üdvözöllek benneteket, emberek! Hálásan köszönöm nektek, hogy olvassátok e sorokat. Mihály Arkangyal vagyok. Az Erő és a Védelem angyala. Azért döntöttem úgy, hogy szólok hozzátok, mert úgy vélem jelen pillanatban nagy szüksége van az embereknek a tudásomra, a védelmemre, a segítségemre. Nagyon sok a negatív érzés és gondolat most a Földön. Sok a félelem, a harag, a hitetlenség. Ti emberek sokszor nem látjátok a Fényt sem magatokban, sem másban, sem az életetekben. A sok negatív energia, amit teremtetek beburkol és lehúz benneteket. Ezeket a negatív energiákat meg kell tanulnotok kitisztítani magatokból, és az életetekből. Az éteri testetek, a fizikai testetek nem tud mit kezdeni a sok salakanyaggal, eltömődnek pórusaitok. Nem tudjátok emiatt a Fényt magatokba engedni, és ezáltal lassan romlásnak indul és elpusztul testetek. A Fényt, az Isteni energiát minden nap, minden percben kérhetitek tőlünk. Nagyon fontos, hogy kérjetek. A szabad akarat törvénye által mi, angyalok akkor segíthetünk nektek, ha ti erre megkértek bennünket. Hiába látjuk, hogy szükségetek lenne a segítségünkre, nem avatkozhatunk közbe (bizonyos kivételektől eltekintve), ha ti erre nem adtok felhatalmazást nekünk. Az égi segítség mindig ott van mellettetek, csak kérnetek kell. Nincs szükségünk ékesszólásra, különleges fohászokra, szertatásokra. Csak egyszerűen a saját szavaitokkal mondjátok el, hogy mire van szükségetek, miben kéritek a segítségünket. Nincs lehetetlen kérés számunkra. Minden kérés meghallgattatik, és teljesíttetik. Csak várjatok, és figyeljetek a válaszainkra, amelyek számtalan módon és formában érkezhetnek meg hozzátok. Az Égi Tanács figyel benneteket. Isten minden egyes fiának a gondját viseli. Kérhettek engem, Mihály Arkangyalt, hogy védjelek meg benneteket minden negatív hatástól. Én abban a pillanatban mellétek lépek, és átölellek benneteket. Beburkollak benneteket az Erő Aranyfehér Fényével. Energiáim megvédenek titeket minden kívülről érkező negatív érzéstől, negatív gondolattól, negatív energiától, minden entitástól, és a földhöz kötött szellemektől.”
/Mihály Arkangyaltól/

„A fehér Fény az Erő és egyben a Szeretet színe. Az Erő és a Szeretet kéz a kézben járnak. A Szeretet az egyik legnagyobb erő itt a Földön. Ez az energia, amely hegyeket is képes akár megmozdítani. Begyógyítja a sebeket. Csodákat teremt. A mai meditációban ehhez az erőhöz, a szeretet erejéhez vezetlek el benneteket.

Helyezkedj el kényelmesen, csukd be szemeidet! Lásd, ahogy egy tavi rózsa úszik a vízen. Békésen ringatózik a víz felszínén ide-oda. Nézd a rózsát, és képzeld el, hogy te magad benne ülsz ebben a virágban. A legbelsejében. A virág, mint egy kehely megtart téged. Csak ringatózz a virágban. Nyugodtan dőlj neki a fehér virágszirmoknak, és érezd az erőt, mely megóv téged mindentől és biztonságot nyújt számodra. Érezd magad alatt a víz erejét. Csend és béke van. A világban minden rendben. Lásd, ahogy a virágkehelyben mély álomba szenderülsz. A fehér szirmok óvóan föléd hajolnak. A víz lágyan visz téged. Csodás tájak mellett úszol el. Fehér paripák, tölgyerdő, zöld rétek, virágmező található a folyó két oldalán. Elhaladtok egy csodás kastély mellett, most pedig almafák következnek. Hirtelen feltűnik egy szivárvány, és te átringatózol alatta a virágban. Lassan eltűnik a szivárvány. A Nap sugarai megcsiklandozzák a tavi rózsa szirmait, és felébresztenek téged. Egy híd mellett kötött ki virág csónakod. Egy arany-fehér, csillogó híd. Szállj ki a virágból, és sétálj át a hídon. Egy gyönyörű zöld mezőre érkeztél, ahol, ha alaposan körbenézel egy forrást találsz. Sétálj oda, és mosd meg arcodat a friss vízzel. Ha szomjas vagy, igyál belőle. Ha úgy érzed szükséges, töltsd meg kulacsaidat a forrás vízével, és tedd a hátizsákodba őket. Pihenj meg itt a forrás mellett. Csak ülj nyugodtan a fűben. Hamarosan egy angyal lép melléd, ajándékot hozott számodra. Köszönd meg, és fogadd el, amit kaptál. Ez az ajándék a Jövőd Angyalától érkezett. Egy olyan valami, amire nagyon vágysz, és aminek megvalósulása most közelebb érkezett hozzád. Tedd az ajándékokat a hátizsákodba, és búcsúzz el angyalodtól. Lásd, ahogy lassan eltűnik szemeid elől. Ha jól érzed itt magad, pihenj meg még egy kicsit. Aztán lassan, mélyeket lélegezve nyisd ki szemeidet. Tudd, hogy most fontos lépést tettél önmagad felé.”
/Raziel Arkangyaltól/

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X