Ébredjünk a téli álmunkból!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én február közepe, vége felé már nagyon igénylem a napsütést, a kellemes meleget. Ilyenkor szoktam mondani, de jó lenne egy olyan helyen lakni, ahol egész évben süt a nap. Már alig várom, hogy lekerülhessen rólam a téli kabát, és könnyű, tavaszi ruhákban élvezhessem a napfény áldott hatásait. 🙂

Régebben sokkal jobban egységben éltünk a természettel, követtünk annak ritmusát. Lelkünk azonban még ma is hallja Földanya szavát.

Megfigyeltétek már például, ahogy közeledik a tavasz, és lassan ébred a természet, a mi lelkünk mélyén is mintha valami újjászületni készülne?! Bizsereg bennünk az Élet! 🙂

Tavasszal, ahogy kivirul a természet, mi is megváltozunk. Ilyenkor tettre készebbek, vidámabbak, optimistábbak vagyunk. Nagyobb a hitünk, a vállalkozó kedvünk. Reménykedünk, hiszünk, várunk. Tele vagyunk tervekkel, vágyakkal, és megvan bennünk ilyenkor a megvalósításukhoz szükséges erő, lendület, és kitartás is.

Február a tavasz előfutára, a tavaszra való felkészülés ideje. Az ébredés, az erőgyűjtés, a tervezés időszaka.

A természet adta energiákat most mi is segítségül hívhatjuk életünkbe, hogy lelkünk, életünk megújuljon, megváltozzon. Ez az időszak segíthet bennünket abban is, hogy káros, önkorlátozó gondolatainkat letehessük.

Jövőnk magjait most mi is elvethetjük, hogy aztán az elkövetkező hónapokban szárba szökkenjenek, és megvalósuljanak.

Hogyan?

Írd össze a vágyaidat, a terveidet, a céljaidat! Ha akarsz, készíthetsz egy bakancslistát is! 🙂 Ha van kedved, akár montázst is alkothatsz a vágyaidról. Gyűjtsd össze azokat a képeket, amik valamilyen szempontból a te vágyaidat jelképezik, ragaszd fel egy nagy lapra. Írhatsz is a lapra szavakat, vagy rajzolhatsz számodra fontos szimbólumukat. Ezután tedd ki a lakásban egy olyan helyre, ahol gyakran megfordulsz, ahol sokat tartózkodsz.

Gyújts egy gyertyát, és kérd meg az Angyalokat, hogy segítsenek megvalósítani álmaidat, terveidet. Aztán ne filozofálj rajta többet, engedd el. Ha bármikor eszedbe jutnak ezek a vágyak, úgy gondolj rájuk, mintha elvetetted volna őket a földbe, és ugyan még nem látszik, de hamarosan kikelnek, megvalósulnak. Lásd magad, ahogy már teljesültek is!

Összeírhatod akár azokat a dolgokat is, amiktől szeretnél megválni, amiket szeretnél elengedni. Itt is kérd az angyalok segítségét. Ha van kedved, akár el is égetheted ezt a listát.

Ideje felébredni téli álmunkból! Rázzuk meg magunkat, és öleljük magunkhoz az Életet! 🙂

Szeretettel: Szilvi

(Illusztráció: WWW.moose-r-us.com)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X