Életed ritmusa

Tóth Szilvia-életed riztmusa-szeretet szárnyain

Az Univerzumban minden lüktet, mozog, folyamatos áramlásban, kiteljesedésben van. Mindennek van egy bizonyos ritmusa. Mindennek megvan a maga helye és ideje. Minden a megfelelő időben történik. Minden mindennel összefügg. Az Isteni Teremtő Erő minden szálat összefog, és összefon.

Megfigyelted már, hogy neked, az életednek milyen a ritmusa?

Ahány ember, annyiféle tempó, annyiféle rezgés. Az tény, hogy mindenkinek, mindenki életének van ritmusa, ami az évek folyamán akár többször is módosulhat. Csak az a kérdés, hogy ezt a ritmust ki alakítja. Egy külső, valaki/valami más által diktált ütemhez vagy kénytelen igazodni, vagy befelé fülelsz, meghallod a saját ritmusodat, és aszerint élsz. Kinek, minek engedsz beleszólást az életedbe? Életedet ki/mi irányítja? Milyen vezérelvek mentén éled az életedet?

Ha külső hatalmakra, más emberekre bízod, hogy vezessenek, nem biztos, hogy hosszútávon jól fogsz járni. Ha más alakítja ki életed ritmusát, soha nem fog olyan szépen szólni az a bizonyos melódia, mintha önmagadhoz igazodnál. Biztosan elégedettek lesznek veled, megdicsérnek, de a belső végtelen öröm felszabadító teljességét soha nem fogod megérezni. Mindig csak igazodni fogsz, és nem élni.Valami mindig hiányozni fog.

Életed ritmusa nem más, mint a vágyak, a tettek, a cselekvés, a pihenés összehangolása. A létezés öröme, a szabadság teljessége, a kreativitás önmagunkon való átengedése. Ha önön belső ritmusod szerint élsz, akkor valódi önmagadat éled. Pam Grout ezt az állapotot sokszor „Isteni Bizsergésnek” nevezi. 😊

Akkor kerülünk egyensúlyba, akkor lesz könnyedebb és boldogabb az életünk, ha a szívünk által játszott saját, belső ütemünk szerint tudunk és merünk élni. A lelkünk lágy, Istentől érkező ritmusára kéne ráhangolódnunk…

Igaz, ez kezdetben lehet, hogy hatalmas felfordulást, változásokat, másokkal való konfrontációt fog okozni. Bátorság kell ahhoz, hogy kiválj a tömegből, és a saját életedet éld. A saját szabályaid, elvárásaid, késztetéseid, ösztöneid, álmaid, világnézeteid szerint.

Ám, ha mégis megtörténik, akkor pontosan tudni fogod, mikor kell pihenned, mikor van itt a cselekvés ideje. Érzed, mire van szüksége a testednek, az adott pillanatban milyen ételt/mozgást kíván. Tudod merre kell menned. Tudod, mikor és hol kell lenned, mikor és mit kell tenned. Érzed, mire kell reagálnod, és mit kell elengedned.

Születésed pillanatától egy csodás dal cseng benned. Ezt csak Te hallod tisztán, csak Te érzed tisztán. Csak Te tudod tisztán lejátszani.

Ez az ősi, isteni melódia azt súgja Neked, hogy megismételhetetlen Csoda vagy a világ számára, és arra ösztönöz téged, hogy könnyedén és örömmel táncolj végig az életeden.

Éld úgy az életedet, ahogy az neked a lehető legjobb! A belső zenéd az egyik legnagyobb kincsed! Légy önmagad! Éld önmagad legteljesebb valóját!

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X