Előző életbeli fogadalmaink hatása jelenünkre

Minden egyes eddig megélt életünk hatással van a jelenünkre, személyiségünkre. Akár tudatában vagyunk ennek, akár nem.

Minden egyes élet formált, alakított bennünket. Tanultunk általa.

Előfordul azonban az is, hogy egy előző élet blokkol bennünket ebben az életünkben. Az előző életekben tett fogadalmaink bizony megnehezíthetik életünk minden területét.

Minden egyes gondolatunknak, kijelentésünknek, belső elvárásunknak teremtő ereje van. Ezeket nem korlátozza az idő. Így a régen tett fogadalmaink hatása mindaddig tart, amíg fel nem oldjuk azokat.

Ha régóta gondjaid vannak a párkapcsolatban, anyagilag nem tudsz előbbre jutni, folyamatos szenvedés csak az életed, akkor érdemes lehet neked a következő Doreen Virtue által közzétett gyógyító feladatot elvégezni.

Először is gyújts meg egy gyertyát. Csendesítsd le az elmédet. Vegyél néhány mély levegőt. Hívd be az angyalokat, és kérd meg őket, hogy vezessenek téged.

Ezután határozottan, mondd el legalább kétszer a következő megerősítéseket. Fontos, hogy valóban hittel tedd mindezt, hiszen a hited, az akaratod ereje az, ami majd feloldja a régi fogadalmaidat.

„Ezennel feloldom minden szegénységre tett fogadalmamat, amit bármely életemben tehettem, és kérem, hogy e fogadalmak hatása törlődjön el az idő minden kiterjedésében.”

-„Ezennel feloldok minden szenvedésre tett fogadalmat, amit bármely életemben tehettem, és kérem, hogy e fogadalmak hatása törlődjön el az idő minden kiterjedésében.”

„Ezennel feloldok minden cölibátusi fogadalmat, amit valamely előző életemben tehettem, és kérem, hogy e fogadalmak minden hatása törlődjön el az idő minden kiterjedésében.”

Előfordulhat, hogy az előző életekből képek villannak fel, vagy álmaidban látod újra egykori önmagadat. A gyakorlat hatására érzések is kiszakadhatnak belőled. De lehet, hogy nem történik semmi különös. Az is teljes jó.  Az angyalok arra tanítottak, hogy nem mindig szükséges látnunk, tudnunk egy-egy előző életet, a gyógyulás attól még ugyanúgy végbemegy.

Ezután pedig csak figyeld, mennyit változik, javul az életed.

Ha többet szeretnél olvasni erről a gyakorlatról, lapozd fel Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás című könyvét!

Szeretettel: Szilvi

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X