Fájdalmak, melyek nem akarnak múlni! – Egy angyali gyógyítás margójára

Mindannyiunk életében vannak olyan történések, amik nagyon mély nyomot, fájdalmat hagytak a szívünkben. Olyat, amitől nehezen tudunk „megszabadulni”, ami folyton ott kísért bennünket a háttérben. Befolyásolja döntéseinket, viselkedéseinket. Ami már annyira összenőtt velünk, hogy néha a részünknek tekintjük.

Hogy egy adott esemény kire milyen mélységben hat, nagyban befolyásolják a megélt előző életek (is).

Ugyanaz az esemény nagyobb hatást gyakorol arra a személyre, aki előző életeiben hasonló energiákat élt már meg. Ilyenkor teljesen mindegy, hogy az energiák melyik „felét” tapasztalta meg az illető.

Például amikor valakit egy Szerette fizikálisan bántalmazta. Egy nőt megütött a Kedvese. Ez a tett nem csak a testnek, hanem a léleknek is nagyon-nagyon tud fájni. A nő azt érezheti, hogy elárulták. Elárulta őt a Kedves, a Szerelem, és Önön érzései. Lehet, hogy csak egy ütés volt, mégis a lélekben olyan mélyen beleivódott, hogy a Hölgy utána nem tud közel kerülni más férfihoz. Valami ott végérvényesen összetört. Hiába oldotta már sokféle módszerrel, enyhül ugyan a fájdalom, de még ott van. Ráadásul a legváratlanabb időben bejelez, és visszavonulót fúj a szerelem előtt. Ez a jelen.

Amikor egyéni angyalterápián rákérdezünk, kiderül, hogy egykor, egy másik életben, egy másik korban, egy másik testben éppen a hölgy követett el hasonlót. A tett ugyanaz, az energia ugyanaz. Csak a szerepek változtak.

Az előző életeinket, annak minden eseményét, érzését, gondolatát magunkban hordozzuk. Az életünkben történnek olyan események, amik kapcsolóként működnek. Felébresztik az addig „szunnyadó” előző életet, annak érzéseit, fájdalmait.

A hasonló energiák vonzzák egymást. Így aztán a mostani életünkben megélt fájdalom képes sokkal jobban felerősödni, hiszen már hozzátapad egy másik életből hozott ugyanolyan fájdalom.  

Mindezek persze legtöbbször a mélyben, a tudattalanban zajlanak.

Egy egyéni angyali gyógyítás során fel tudjuk tárni a jelen életbeli problémát, majd az Angyalok megmutatják nekünk a hozzátapadt előző életet is.

Így aztán valóban a gyökereknél tudjuk megragadni, gyógyítani az adott kérdéskört.

Ebben az esetben a hölgynek nem csak a bántalmazó férfinek kell megbocsátania, hanem önmagának is. Ami ugyanolyan nehéz lehet. Ha ez megtörtént, akkor fog enyhülni, és idővel elmúlni, begyógyulni a fájdalom. Utána pedig újra megnyílik a szív, és képes újra szeretni. Önmagát is, mást is.

Csodás élmény megtapasztalni ahogy az Angyalok gyógyítanak bennünket!

Szeretettel: Szilvi

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X