Gyógyító energiák a festményekben!

 

Hiszek abban, hogy Isten mindenkiben és mindenben fellelhető! Ott van a fákban, az állatokban, a szélben, a napsütésben, és Benned is, ahogy minden egyes emberben. A csodák tanítása című könyvben olvastam, és azóta nagyon is magaménak vallom, hogy minden egyes találkozás, szent találkozás. Ha két ember találkozik, abban mindig benne rejlik a gyógyítás lehetősége. Annak a lehetősége, hogy megnyíljanak egymásnak a szeretet által.

Bőség-Moncsi

 

 

Isten, a szeretet sokféleképpen tud gyógyítani. Ha éberen járunk, és figyelünk, tudatosan jelen vagyunk az életünkben, számtalan csodának lehetünk szemtanúi, és részesei egyaránt. Gyógyít a napsütés, gyógyít egy őszinte mosoly, gyógyít a nevetés, gyógyít a másik ember puszta jelenléte, gyógyít a zene, gyógyít a tánc, gyógyít az érintés, gyógyítanak az illatok, gyógyítanak az állatok és gyógyíthat egy festmény is…

 

 

Phibi-Moncsi

 

 

Istennel mindannyian összeköttetésben vagyunk. Az isteni energia, a szeretet, amit az angyalok is közvetítenek gyógyításuk során, minden egyes emberben benne van. Ez nem csak a „kiváltságosok”, a magukat gyógyítóknak nevezők sajátja. Mindenki képes ehhez az energiához csatlakozni, hiszen ez lénye legjava. Mindannyiunkat Isten teremtett szeretetből szeretettel. 🙂 

 

 

 

Hála-Moncsi

 

Ezekben a festményekben is gyógyító energiák bújtak meg! Tedd próbára magad! Válaszd ki valamelyik képet, és hangolódj rá! Csak nézd, engedd magad bele a képbe, engedd, hogy magával ragadjon. Ha valóban nyitottan indulsz neki, érezni fogod az energiákat, a békét, a boldogságot, a szabadságot, a nyugalmat, a hálát, a gyógyító energiát.

 

 

 

 

Erő-MoncsiAmikor én rákérdeztem, hogyan tudnak gyógyítani a képzőművészeti alkotások, azt felelték az angyalok, hogy a művészek, amikor alkotnak, ugyanolyan csatornává válhatnak, mint amikor egy angyalterapeuta közvetíti az angyali energiákat. Jól lehet, ezzel az alkotók nem mindig vannak tisztában. A mű elkészülte során ezek a gyógyító energiák belekerülnek képekbe, mintegy belekódolódnak. Ahogy nézzük a képeket, aktiválódnak bennünk ezek az energiák, felemelik tudatunkat a rezgésük által, így elindul bennünk a gyógyulás.

 

Ha még több csodás, gyógyító festményben szeretnél gyönyörködni, látogass el a www.tothmonaarte.hu weboldalra.

Szeretettel: Szilvia

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X