Gyógyító szavak: A Fényküldöttek Imája

A Fényküldöttek imája

„Igaz önvalóm, Isten és a szeretet valóságában időzöm. Ebben a középpontban, mint egy hurrikán közepén, minden nyugodt, biztonságos és békés. Hatalmam, bölcsességem és békém abból ered, hogy ebben a középpontban maradok. Kérem Isten, és az ő Angyalainak spirituális támogatását, hogy tudatomat mindig átitassa az igazság.

Szándékosan elengedem ragaszkodásomat az anyagi világhoz, tudva, hogy ezzel hatékonyan segíthetek másokon. Bízom Istenben, hogy mindennel ellát, amire szükségem van, és engedem, hogy mindenható bölcsessége irányítson mindent utamon.

Elfogadom a szeretet és az öröm állandó jelenlétét, tudva, hogy megérdemlem a boldogságot és az egészséget. Önszántamból, szeretettel elengedek minden egóból eredő ítélkezést önmagamról, és a többi emberről, tudva, hogy minden, amire vágyom, attól az elhatározásomtól függ, hogy akarom-e megtapasztalni az egységet mindennel, ami él.

Tudom, hogy gyógyítanom és tanítanom kell Isten nevében, és most teljes mértékben késedelem, vagy ellenállás nélkül elfogadom küldetésemet, és boldogan bízom belső vezetőmben, hogy irányítani fog a Fényküldött útján, ahol a szeretet eszköze lehetek. Elengedem félelmeimet és kétségeimet küldetésemmel kapcsolatban, és most elkötelezem magam a tudatosságnak, hogy mindig halljam Belső Hangomat. Tudom, hogy ez az egyetlen eszköz, amire valaha szükségem lesz önmagam és a világ gyógyításához.

Ámen.”

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

(Forrás: Doreen Virtue)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X