Gyógyító szavak: Ima az egészségért és a gyógyulásért

„Számomra az imádság a szív dobbanása, egyszerű, ég felé küldött tekintet, a hála és a szeretet kiáltása mind a megpróbáltatás, mind az öröm idején.”

/Lisieux-i Szent Teréz/

 

Ezennel útjára indítom a „Gyógyító szavak: az Ima.” című „rovatot”.  🙂

Ma már számos kutatás igazolja azt, hogy az imáknak gyógyító hatása van, függetlenül attól, hogy a páciens tud-e az imáról vagy sem.

 

 

Arra gondoltam, hogy megosztanék Veletek minden héten egy-egy imát.

Nagyon szeretem Doreen Virtue könyveiben található imákat. Így ezeket vesszük majd sorra.

Szeretném, ha ti is hozzászólnátok, kinek melyik ima a kedvence, ki mikor szokott imádkozni, kinek hogyan váltak valóra az imái, kinek milyen csodák történtek az életében. Jöhet bármi, ami ezzel kapcsolatos! 🙂

Én általában reggel és/vagy este szoktam imádkozni. Személyes tapasztalatom az, hogy már a harmadik napon megmutatkozott nálam az ima hatása. 🙂

Az első imánk:

Ima az egészségért és a gyógyulásért

„Istenem!

Tudom, hogy önmagad tökéletes képmására alkottál engem. Kérlek téged Szent Szellem (Szentlélek) és Mihály Arkangyal segítsetek megismerni és megtapasztalni ezt az egészséget fizikai testemben. Kész vagyok elengedni minden olyan gondolatot és viselkedésformát, ami a betegség és fájdalom illúzióját kelti életre. Tudom, hogy mindenütt jelenvaló vagy, ezért jelen vagy testem minden sejtjében is. Kérlek, segíts, hogy érezzem szeretetedet fizikai testemben, hogy tudjam és érezzem, hogy a karjaidban tartasz. Ámen.”

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

(Forrás: Doreen Virtue, Illusztráció: www.pptbackgrounds.org)

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X