Haniel Arkangyal „A nőiesség ereje”- 1.lecke: Önmagad szeretete

1.lecke: Önmagad szeretete:

„Kedves Nőtársaim! Szeretettel köszöntelek benneteket! Az első és egyben legfontosabb leckénk üzenete: szeresd önmagadat. Szeresd azt a csodálatos lényt, aki vagy!

Ti, Nők sokszor kritizáljátok magatokat. Folyton másokhoz hasonlítjátok önmagatokat. Nem látjátok a saját értékeiteket. Meg kell tanulnotok szeretettel viseltetni saját személyetek felé. Türelemre van most szükségünk. Hosszú útra indulunk. Lassan, körültekintően haladunk.

Első feladatom a számotokra a következő: Álljatok a tükör elé, és mosolyogva mondjátok a következőket: „Isten teremtett engem. Isten tökéletes gyermeke vagyok. Úgy, ahogy vagyok.” Ismételjétek e mondatokat egymás után és közben figyeljétek, hogy mit éreztek. Ellenállást? Kételkedést? Vagy valóban elhiszitek, amit mondotok? Figyeljetek, hogy mit jelez a testetek! Lüktet, fáj, nyom, bizsereg valahol? Ezek a belső ellenállás jelei. Figyelmeztetnek arra, hogy nem hiszitek el teljes mértékben azt, amit állítotok magatokról. Nem baj. Gyakoroljatok csak tovább türelmesen a tükör előtt, amikor csak van rá időtök. Én ott leszek veletek, segítek nektek.

Ha kéritek, feloldom bennetek a gátakat, amiket felállítottatok önmagatok szeretete előtt. Csak gyakoroljatok.

Szeretettel: Haniel Arkangyal”

Meditáció:

„Helyezkedjetek el kényelmesen ülve vagy fekve, ahogy jól esik nektek. Nagyon fontos, Kedveseim, hogy kényelmes ruhában, nyugodt körülmények között meditáljatok. Adjátok meg a módját, és szánjatok rá időt. Ajándékozzátok meg magatokat e néhány csendes perccel. Megérdemlitek és szükséges is, hogy magatokra is szánjatok némi időt.

Csendesedjetek el, zárjátok ki a külvilág zajait, és figyeljetek befelé. Segít, ha a légzésetekre figyeltek, és vesztek néhány mély lélegzetet. Képzeljétek el, hogy minden feszültséget és negativitást elengedtek magatokból, amikor kifújjátok a levegőt. Belégzéskor pedig békét, nyugalmat és szeretetet szívtok be a levegővel együtt.

Most pedig képzeljetek el egy nagy hatalmas gyümölcsfát. Ez vagytok ti. Lássátok, amint a fa a gyökerein keresztül felszívja a földben található vizet és tápanyagokat, amik aztán eljutnak egészen a fa csúcsáig. Érezzétek, ahogy a Nap melegét beengedi a levelein keresztül a gyümölcsfa. Ki-és belélegzik ez a fa, ahogy ti emberek. Lássátok, ahogy „belégzéskor” alulról a gyökerein keresztül, felülről pedig a levelei segítségével magába szív minden Jót. Békét, Szeretetet, Egészséget. „Kilégzéskor” elenged minden nehézséget. Lélegezzetek ti is együtt a fával. Ki és be. Mélyen és nyugodtan. Érezzétek, ahogy nyugtató energia, béke és szeretet áramlik testetekbe alulról a Földből, és felülről az Égből. A természet része vagytok ti is. Isten csodálatos teremtményei. Hosszan tartsátok meg ezt a képet magatok előtt. Kilégzéskor, ha szeretnétek elengedhettek minden fájdalmat, betegséget, nehézséget, ami a mindennapi életetekben jelen van.

Aztán szép lassan mondjatok búcsút a fának. Ha úgy érzitek, meg is ölelhetitek. Hozzá még sokszor ellátogatunk majd. Lassan, nyugodtan nyissátok ki szemeiteket, és térjetek vissza a meditációból a szobába.

Köszönöm, hogy velem tartottatok!
Szeretettel: Haniel Arkangyal”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X