Haniel Arkangyal „A nőiesség ereje”-7/2.lecke

2.lecke: Munka

„Kedveseim! Szeretettel köszöntelek Benneteket!

Látom, hogy ti, Nők mennyit dolgoztok, sokszor erőtökön felül is. Látom, hogy mily fáradtan, magányosan, a problémákkal körülvéve zuhantok be az ágyba.

Lazítsatok, pihenjetek! Szükségetek van a kikapcsolódásra, a feltöltődésre. Sokszor nem engeditek meg magatoknak a pihenést.

Sajnos nagyon gyakran önmagatokat teszitek a fontossági listátok legvégére. Másként kell önmagatokra gondolnotok! Ti vagytok a legfontosabbak önmagatok számára. Még akkor is, ha anyák vagytok. Meg kell tanulnotok anyaként, feleségként, gyermekként, dolgozó nőként, hogy csak akkor tudtok adni, ha van miből. Először saját magatokat kell feltöltenetek, rendbe hoznotok. Legyen elég bátorságotok önmagatoknak megadni azt, amire vágytok, amire úgy érzitek, hogy szükségetek van. Legyen az egy jó könyv, egy masszázs, egy wellness hétvége, egy kirándulás, egy színházi előadás, vagy egy nyugodt óra, amit csak önmagatokkal töltetek el.

Ha feltöltitek testeteket, lelketeket, szellemeteket a Nektek leginkább tetsző és jóleső módon, akkor tudtok csak életetek minden területén helyt állni; akkor tudtok csak boldogok lenni!

Tiszteljétek, és szeressétek önmagatokat, Női mivoltotokat! Az önmagatokkal való foglalkozás, az önmagatokra való odafigyelés is egy fontos feladat (vagy „munka”-ahogy sokan fogalmaznátok) az életetekben.

Meditáció:

 Helyezkedjetek el kényelmesen, és csukjátok be szemeiteket!

Érezzétek, ahogy egy lágy szellő megsimogatja arcotokat. Letöröl homlokotokról minden bajt, fájdalmat, nehézséget. Érezzétek, ahogy a lágy, kissé hűvös szellő körbeöleli testeteket. Adjatok át minden problémát a szellőnek, amit jelen pillanatban az életetekben annak éreztek. A szellő kioldja, messzi viszi tőletek. Meggyógyítja azokat.

Lássátok, ahogy egy csodálatos virág nyílik ki fejtetőtökön. Arany-fehér, majd kék Fénynyalábok érkeznek a virágon keresztül Hozzátok, és szétáradnak a testetekben. Érezzétek, ahogy a Fénysugarak behálózzák és feltöltik testeteket. Adjátok át magatokat a Békének, a Nyugalomnak.

Pihenjetek. Megérdemlitek. Engedjétek, hogy testetek, lelketek feltöltődjön a Fénynyalábok adta energiáktól.

Ha figyeltek, észrevehetitek, hogy milyen ajándékot hoztam nektek. Ezek angyali jelzések, útbaigazítások Tőlem, hogy mire fordítsatok nagyobb figyelmet az életetekben, a hétköznapjaitokban.

Pihenjetek még az arany-fehér, kék energiákban. Ha már úgy érzitek, hogy teljesen feltöltődtetek, akkor lassan nyissátok ki szemeiteket.

 Köszönöm, hogy velem tartottatok!

Haniel Arkangyal” 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X