Haniel Arkangyal „A nőiesség ereje” 7/3.lecke

  1. lecke: Őszinteség

„ Az őszinteség nagyon fontos minden ember életében.

Elsősorban, elsőként önmagaddal légy őszinte. Legyen merszed bevallani önmagadnak a saját vágyaidat, érzéseidet, terveidet. Csak akkor tudsz másokkal őszintén, tisztán kommunikálni, ha valóban ismered önmagadat. Azt az önmagadat, aki valóban Te vagy, akinek Isten teremtett Téged.

Ne hidd, hogy mások akkor fognak tisztelni és szeretni, ha a kedvükben jársz, a kedvükre teszel. Ha önmagadat háttérbe szorítva, vagy önmagadat megtagadva, eltakarva akarsz másokhoz igazodni, akkor rossz úton jársz. Becsapod önmagadat és a másik embert is. Nem adsz esélyt arra, hogy valóban megismerhessen Téged.

Ha őszinte vagy és vállalod önmagadat, a másik ember is ezt fogja tenni. Megnyíltok egymásnak a szeretet által. Így jöhet létre egy valódi, tiszta szereteten alapuló kapcsolat. Ez minden emberi kapcsolat alapja. Akár szerelmi viszonyról, akár szülő-gyermek kapcsolatról, akár baráti kapcsolódásról is van szó.

Nőként gyakran elnyomjátok, eltakarjátok önmagatokat. Ez azért is fordulhat elő, mert finom szenzorjaitokkal könnyen „letapogatjátok” a másik embert. Érzitek őt. Ez az érzékenység egy finom női energia, adottság. Ha jól használjátok, segít eligazodni az életben. Általa könnyebben döntetek, és ösztönösen tudjátok, hogy mi a helyes lépés.

Az érzékenység a női lét alapja és egyben erőssége. Meg kell tanulnotok az érzékenységet jól használni, önmagatok és mások javára fordítani. Az érzékenység adomány, erő és nem a gyengeség jele. Sokszor elvesztek ebben az energiában.

Ne féljetek az érzékenységtől, ne féljetek önmagatoktól és a másik embertől! Kommunikáljatok bátran és őszintén. Az őszinteség az út a boldog kapcsolathoz. „

 

Meditáció:

„Helyezkedjetek el kényelmesen és csukjátok be szemeiteket. Fújjátok ki a levegőt jó erősen háromszor egymás után! Érezzétek, ahogy testetek megszabadul a sok feszültségtől, gondtól.

Lássátok, ahogy egy halványlila Fénynyaláb a fejtetőtökön keresztül bejut a testetekbe. Végighalad a gerinceteken, a csakráitokon. Feltölti, kitölti testeteket. Érezzétek ennek a lila Fénynek a ragyogását. Gyengéd, könnyű, mégis erős energia. Lélegezzetek mélyen, és engedjétek, had öleljen körbe benneteket ez a gyógyító lila fény. Engedjétek be. Engedjétek meg magatoknak a gyógyulást.

Lássátok, amint a szemeitek előtt ott áll egy apró kislány. Egykori önmagatok. Gyermeki éneteket is körbeöleli a lila Fénynyaláb. Akármilyennek látjátok egykori önmagatokat, akármit is éreztek most, gyógyul Belső Gyermeketek. Gyógyul a szívetek.

Lehet, hogy közben apró virágokat láttok magatok és a kislány énetek körül. Csak engedjétek, had gyógyíthassunk benneteket! Ha késztetés éreztek, öleljétek magatokhoz kislány éneteket.

Aztán lassan eltűnik Belső Gyermeketek a szemeitek elől. A helyén egy gyönyörű virágot láttok. Ez a mi ajándékunk nektek.

Ameddig jól esik, gyönyörködjetek a virágban. Majd nagyon lassan mozgassátok meg lábaitokat, kezeiteket és nyissátok ki szemeiteket!”  

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X