Haniel Arkangyal gondolatai „A nőiesség ereje” című meditáció sorozatról:

„Haniel Arkangyal vagyok; a báj, a szépség, a nőiesség angyala.

A finom rezgések, a könnyedség által vezetlek el a női önrészedhez, a benned lakó Nőhöz.

7 meditációt, 7 gyakorlatot adok át Nektek, nőknek, hogy még jobban megélhessétek szent nemiségeteket.

A nőiesség, ahogy férfiasság is egy Szentség. Ugyanannak az Erőnek, ugyanannak a Létezőnek két különböző megnyilvánulása. Isten különböző aspektusai.

A nőiesség szent ereje szívetekben lakozik. A szeretetben. Női erőtök alapja az önszeretet. A női energia itt a Földön táplál, befogad, szeret és elfogad. A női erő szül, teremt. Nem csak gyermeket. Megszülethet benned egy festmény, egy könyv, egy fotó vagy bármilyen más művészeti alkotás.

A nő ereje még egyszer mondom, a szívetekben van. A gyengédség, a lágyság, a türelem mind-mind erő. A női erő finomabb, lágyabb, mint a férfierő. De hatásfoka, ereje ugyanakkora.

Legyetek nők! Nektek, nőknek meg kell tanulnotok nőként viselkedni. Vissza kell találnotok női önmagatokhoz, a lágyság erejéhez. A Lágyság Erő. Ne férfi módjára legyetek erősek, hanem női módon.

Találjatok vissza önmagatokhoz.

Ehhez nyújtok én segítő kezet nektek. Végig vezetlek benneteket a nőiesség útján. Segítségemmel felülemelkedhettek gátjaitokon, kibontakoztathatjátok nőiességeteket.

Kinyíltok majd, mint egy szép virág. Kinyíltok önmagatok és a világ számára. Nőnek lenni nem is annyira nehéz dolog, mint gondoljátok.

Tartsatok hát velem ezen az úton!

Szeretettel: Haniel Arkangyal”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X