Isten kreatív útjai- Vedd észre a jeleket!

Biztos veletek is előfordult már, hogy kértetek valamit Istentől, az Angyaloktól, de nem érkezett rá válasz. Egyszerűen nem történt semmi. Legalábbis ti ezt a téves következtetést vontátok le magatokban.

Nos, mielőtt tovább mennénk, fontos tisztázni, hogy ha megszólítjuk Istent vagy az Angyalokat, ők mindig válaszolnak. Ahogy a Biblia is írja: „Kérjetek és adatik néktek…”

Akkor hogyhogy nem jött válasz a kérésemre? Kérdezheted most magadban. Szerintem-, ahogy ezt én magamon is megfigyeltem- előfordulhat, hogy nem vetted észre a válaszokat. Nem vetted észre azokat a jeleket, nem hallottad meg azokat az angyali súgásokat, amik aztán elvezettek volna a vágyott dologhoz, eseményhez. Az is lehet, hogy észrevetted ugyan, láttad, hallottad, de nem gondoltad, hogy ez lenne a válasz. Nem tulajdonítottál neki ekkora jelentőséget. Sőt! Lehet, hogy egyenesen butaságnak gondoltad, így nem követted.

Bennünk, emberekben sokszor nagy az irányítási vágy. Egónk szeretné megmondani hogyan, történjenek a dolgok. Kértél valamit, és biztos vagyok benne, hogy azt is elképzelted, hogyan juss hozzá a vágyott dologhoz. Nagyon sok könyvben olvastam, sok a témában járatos embertől hallottam, és én magam is tapasztalom a „Hogyan?” megválaszolása, megoldása, kivitelezése Isten, az Univerzum dolga. Isten és az Angyalok sokszor nagyon kreatív módon teljesítik kéréseinket. Pl. Bőséget kértél. A kérés után belülről jön a késztetés, hogy változtass az étkezési szokásaidon. Vagy választ kérsz arra, hogy mi az életfeladatod. A rá következő napokban mindenhonnan egy rajztanfolyam hirdetését látod, noha te világéletedben nem akartál rajzolni, vagy legalábbis nem szerepelt a terveid között. Nem tudhatod…

Ahogy elmondtad a kérésedet, lépj hátra egy kicsit, és fülelj, figyelj magadra, a környezetedre. Figyeld az angyali jeleket! Kinyílik valahol egy könyv, a neten elkattintasz véletlenül valahova, a rádióban hallasz egy zeneszámot, aminek a szövege emlékeztet valamire, barátod mondd valami érdekeset, álmodsz valamiről, belülről jön egy késztetés, egy sugallat, újságban meglátsz egy érdekes cikket. Akármilyen butaságnak, az adott kéréssel össze nem egyeztethetőnek véled, kövesd! Ha a szeretet rezgéseit érzed benne, kövesd bátran!

Követni az isteni, angyali vezettetést, olyan, mintha felszállnál egy hajóra, és hagynád, hogy vigyen a víz. Élvezd az utazást, a sok izgalmas, érdekes kalandot, ami az út során vár rád, amivel találkozol. Érezd a biztonságot! A hajódat angyali seregek fogják és irányítják a vízen. Tökéletes biztonságban vagy.

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X