Januárban álmodd meg az életedet!

December 21. és február 1. közötti időszak a belső csend, az álmodás időszaka.

Ez az intervallum a legalkalmasabb arra, hogy megálmodjuk, milyen életre vágyunk.

Ahogy egyik írásomban megfogalmaztam, „időn kívüli idő” ez, amikor „mintha egy pillanatra Ég és Föld összeérne”. Lehetőséget kapunk ekkor arra, hogy mindent újrakezdjük, újra álmodjuk.

Ebben a hónapban, két dolgod van. Először is szerezz be egy füzetet, vagy naplót és tedd lehetővé önmagad számára, hogy csak önmagaddal légy.

Randevúzz önmagaddal. Teremts az életedben olyan napokat, órákat, amit csakis egyedül önmagaddal töltesz. Sétálj nagyokat a friss levegőn egyedül. Vagy csak ülj le a kedvenc székedbe egy forró teával, kávéval, és figyelj befelé.

Legyen csend és béke Benned és körülötted.

Figyelj, arra, hogy mit súg a szíved!

Kezdj el álmodozni! Milyen életre vágysz?

Milyen életet szeretnél élni? Milyen párkapcsolatra, munkára vágysz? Hogyan és mivel teljenek a napjaid? Mit szeretnél elérni, megvalósítani, kipróbálni, elengedni? Hova szeretnél ebben az évben eljutni?

Amennyire csak lehet, merülj bele az apró részletekbe. Ha érkezik az inspiráció, írd le a válaszokat a füzetedbe. Ha van kedved, díszítsd ki a naplódat. Rajzolj a füzetedbe, ragassz be olyan képeket, amik számodra a vágyott életed egy szeletét jelképezik. Színezz, fess. Készíthetsz úgy nevezett „vágytáblát” is önmagad számára, amit majd elhelyezhetsz lakásod egy olyan részén, ahol naponta többször rápillantasz.   

Teremtsd meg, éld meg a békét önmagadban, és álmodj!

Álmodd meg az életedet!

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X