Kik a Fényküldöttek? Lehet, hogy Te is az vagy?

Vannak olyan emberek, akiknek az a földi küldetésük, hogy mutassák másoknak az utat. Az utat Isten felé, a Szeretet felé, Önmagunk felé.

Ezeket az embereket nevezzük Fényküldötteknek. Bár, én azt vallom, hogy tulajdonképpen minden egyes ember Fényküldött, hiszen mindannyian Isten gyermekei vagyunk, és az a dolgunk, hogy ráébredjünk erre az igazságra.

A Fényküldötteket gyakran Fénymunkásoknak is hívják az angol „Lightworker” magyarra fordításaként.

Rengeteg Fényküldött él már jelenleg a Földön, és még többen fognak jönni, hogy segítsenek a Földnek a felemelkedésben, hogy segítsenek embertársaiknak Isten felé fordulni.

Ezek az emberek gyógyítani érkeztek ebbéli életükben ide hozzánk. Életfeladatukként az emberek, no és persze saját maguk gyógyítását vállalták fel. Jelenlétükkel, munkásságukkal azt hirdetik, hogy ideje végre felébrednie az emberiségnek a félelem alapú világból.

Ők, ha rálelnek életfeladatukra, és felvállalják azt, akkor a Szeretet Nagykövetei lehetnek.

Belső béke, nyugalom, szeretet, elfogadás, harmónia árad belőlük. Ha a társaságukban tartózkodunk, mi magunk is megnyugszunk. Sokszor azt érezzük, mintha haza érkeztünk volna. Nem is értjük, hogy miért, de könnyen megnyílunk nekik, beavatjuk őket a legmélyebb, legbizalmasabb titkainkba is. Mellettük valóban önmagunk lehetünk.

Ezek az emberek, ahogy nevük is utal rá, szinte Fényként ragyognak az egó sötét világában. Olyanok nekünk, mint a sötét éjszakában vergődő hajónak a világítótorony fénye. Utat mutatnak, vezetnek, segítenek, gyógyítanak.

Rengetegféleképpen lehet gyógyítani. Ezek az emberek legtöbbször a szokásos gyógyító-segítő pályákon helyezkednek el. Lehetnek pszichológusok, természetgyógyászok, orvosok, pedagógusok, ápolók, angyalterapeuták. Gyakran válnak belőlük művészek, írók, festők, zenészek. Nagyon sokszor azonban nem tűnnek ki ilyen módon, hanem teljesen hétköznapi foglalkozást választanak. Csak mosolyognak, meghallgatnak, figyelnek Rád! Puszta lényükkel gyógyítják embertársaikat.

Lehet, hogy a kedvenc eladód a boltban szintén Fényküldött…

Nekik sincs azonban semmivel könnyebb életük, mint bárki másnak. Nekik is meg kell küzdeniük saját belső démonjaikkal, saját egójuk hadakozásával. Amíg a Fényküldöttek nem találnak rá önmagukra, a feladatukra, és helyükre a világban, előfordulhat, hogy depresszióba esnek, esetleg félelmek gyötrik őket, és elveszettnek érzik magukat.

Ha sikerül legyőzniük félelmeiket, valóban nagy segítői, gyógyítói lesznek embertársaiknak, a Földnek. Rengeteg tanulhatunk tőlük, és hálásak lehettünk fényküldötti munkájukért.

Lehet, hogy Te is Fényküldött vagy, ha igaznak találod önmagadra nézve Doreen Virtue alábbi listáját!

Fényküldött vagy, ha:

-késztetést érzel mások gyógyítására,

-szeretnél megoldást találni a Föld szociális és környezetvédelmi problémáira,

– hiszel abban, hogy spirituális úton minden helyzet megoldható,

-voltak már misztikus tapasztalataid, Pl. előre megéreztél dolgokat, találkoztál már angyali lényekkel,

-kemény élettapasztalataid voltak, melyek összetörték isteni tökéletességedbe vetett hitedet,

-a világ gyógyításához első lépésként saját életedet akarod meggyógyítani,

-késztetést érzel arra, hogy gyógyítási tapasztalataidról írj, beszélj, és taníts másokat,

-tudod, hogy egy magasabb cél érdekében vagy itt, még ha nem is tudod pontosan, hogy mi az, vagy hogyan tudnád megvalósítani.

Nos, magadra ismertél? 🙂

2 thoughts on “Kik a Fényküldöttek? Lehet, hogy Te is az vagy?

    • T.Szilvia says:

      Valóban sok jó, és érdekes könyve van! Nekem szinte megvan az összes, ami nálunk megjelent! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X