Levél Nőtársaimnak!

Tóth Szivlia-levél Nőtársaimnak

Bizonyára Te is észrevetted, milyen gyorsan változik manapság a világ. Felgyorsultak az események, nagy a káosz minden téren. Én hiszem, hogy pozitív irányba alakulunk, változunk. Egyéni szinten, és kollektív szinten egyaránt.

Változik a nő, változik a férfi is. Mindegyikük keresi önmagát, keresi a kapcsolódást saját nemi energiáihoz, és persze a másikhoz. Alakulnak át a párkapcsolatok.

A mai változó energiákban a nők játsszák a főszerepet. Akár látják, érzik ezt, akár nem.

A nő kezdi keresi önmagát, kezd magára találni, vissza az egységhez. Ha elindul a nő a saját útján, akkor képes a párját is emelni, vezetni, tanítani. Ez nem olyan emelés, hogy a saját hátán viszi a férfit, megtesz helyette dolgokat. Vezetve emel. Mutatja az utat a férfinek is. Ha a nő ráébred a saját nőiességére, elkezd ragyogni. Ez a Fény hívja a férfit is. Felébreszti a férfiban is a vágyat, hogy visszataláljon valódi önmagához. Ha a férfi él ezzel a szent lehetőséggel, akkor követi párját, és emelkedik vele együtt. Együtt emelkednek, egymás kezét fogva, mégis ki-ki a maga útját járja be. Egyik sem járhatja a másik útját, de segíthetik, támogathatják egymást, és ketten együtt egy új minőséget teremthetnek.

A nő emeli a családot is, a gyermekeit, a szüleit, a rokonait, a barátait, az ismerőseit, mindenkit, akivel csak útja során találkozik.

A nő, ha megtalálja önmagában a Fényt, elkezd világítani, elkezd benne lobogni a szeretet lángja. Bárhova is megy a lényével hangtalanul tanít.

Tanít az elfogadásra, az önmagunkhoz való kapcsolódásra, a szeretetre, az áramlásra, a könnyedségre, a teremtésre, a megbocsátásra, az új építésére.

Sok nő keresi manapság önmagát, az útját. A régi férfi-női mintáink már nem szolgálnak bennünket. Vagyis egy az egyben már nem tudjuk azokat követni. Felül kell vizsgálnunk azokat, és amit jónak érzünk a magunk számára, azt megtartani. Új minták még nincsenek, azokat nekünk kell önmagunkból önmagunknak megszülnünk. A mai kor Hölgyei mind-mind úttörők, felfedezők, az új világ teremtői.

Hogy milyen az új nő? Milyen a valódi női minőség?

Felsorolhatok most szavakat, de szerintem teljesen azok nem tudják a kérdést megválaszolni. Úgy vélem, minden nőnek önmaga mélyére kell ásni, és találkoznia kell önnön saját lényével. Nem sztereotípiákat kell követni, nem másokat másolni, hanem önmagunkra, saját női energiáinkra kell rátalálni. A női minőség nem függ a kortól, a magasságtól, a súlytól, a formától, a munkától, a pénztől, a férfitől. Mindezektől függetlenül ott lobog minden nőben. Ugyanaz a tűz lobog minden nő szívében, mégis egy kicsit máshogy mutatkozik meg. Mint, ahogy számtalan gyönyörű virág van a Földön! Mindegyikben ugyanaz az élet lüktet, ugyanaz a szépség tükröződik, mégis egy kicsit mindegyik más. De az összes páratlan szépségű.

Kedves Hölgytársam! Te mitől érzed magadat nőnek? Mi okoz örömöt Neked? Ki vagy Te? Miért érkeztél erre a helyre? Milyen ajándékot hoztál Istentől a világnak?

Kapcsolódj hát önnön belső női energiáidhoz! Válj még inkább eggyé önmagaddal, mutasd meg önmagadat! Légy jelen! Áramolj! Szeress! Emelj! Teremts! Hidd el, képes vagy rá! A női erő, a női energia benned van! Te magad vagy az! Nem kell, hogy azt mások mutassák meg számodra! Nem kell, hogy mások mondják meg, ki vagy! Ezt csakis egyedül Te tudod! Tudom, hogy tudod!

Minden nő érzi szívében a hívást, érzi az Univerzum energiáit. Érzi a változás szelét. Itt az idő, hogy Nőként felébredjünk, használjuk női erőnket önmagunk, a férfi, a világ meggyógyítására.

Nőként egy új feladat is vár ránk. Ideje, hogy félretegyük a versengést, az irigykedést. Ha felismerjük, hogy nem egymás ellenségei, és nem egymás vetélytársai vagyunk, akkor végre kinyújthatjuk egymás felé a kezünket, megnyithatjuk egymás felé a szívünket. Ezáltal együtt egy sokkal nagyobb Erőben teremthetnénk egy új, sokkal jobb és boldogabb világot…

Légy nő! Légy önmagad!

Szeretettel ölellek: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X