Mire tanít bennünket a delfin?

Mi, emberek a Természet részei vagyunk. A Természet minden emberrel összeköttetésben van. Így, minden, ami körülöttünk van segít bennünket. 

Az állatok, ha megértjük, megfejtjük őket, rengeteg üzenetet hoznak nekünk

A delfin ritmikusan lélegzik, ritmikusan úszik. Az áramlásra, az életben egyensúlyt hozó ritmikusságra figyelmeztet bennünket. Éljük meg, lássuk meg életünk ciklusait.

A delfinek legfőbb tanításai azonban a légzésben, a hangadásban mutatkoznak meg.

Ha megjelenik valakinél a delfin, mint totem állat, akkor a légzés, a hangadás (önmagamért kiállni, önmagamat megmutatni) fontosságára hívja fel a figyelmet.

Sokféle légzési technika létezik arra, hogy az ember előidézzen valamilyen megváltozott tudatállapotot. A delfinek segítenek abban, hogy rátaláljuk arra a módszerre, ami számunkra a legjobb, ami által a legtöbbet tanulhatunk. Általa egy belső fejlődési folyamat indul útjára. Megtanít „uralni” az elménket, levezeti, elengedni a stresszt, és teremteni. A légzési technikákat „használhatjuk” teremtésre is.

A delfin, a légzés ereje elrepítheti az embert önmaga ősi kezdeteihez. A delfin megtanít arra, hogy az ember a saját belső hangjára figyeljen, és eszerint cselekedjen. Minél inkább követjük a Belső Hangunkat, annál inkább élünk, annál jobban éljük a saját életünket.

A delfin megtanít a szavak helyes használatára, az ima helyes alkalmazására.

Akinek tüdő-vagy egyéb légzőszervi problémái vannak, azokon sokat segíthet, ha elsajátítják a delfinek légzési technikáit.

A delfin új dimenziók kapuját nyithatja ki bennünk és körülöttünk.

Szeretettel: Szilvi

 

/Forrás: Ted Andrews: Az állatok szimbolikája/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X