Napi (2020.12.21.) angyali üzenet: szerelem

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-cupido

Ha kéred, az Angyalok segítenek Neked megújítani szerelmi életedet, romantikát hoznak a kapcsolatodba, vagy elvezetnek a Párodhoz!

Ahhoz, hogy egy jól működő párkapcsolatban, boldog szerelemben élhess, arra van szükség, hogy Te szeresd önmagadat, szeresd az életet.

Nem tudunk addig senkit sem szeretni igazán, amíg önmagunkat nem szeretjük. Ha Te szereted, tiszteled, becsülöd önmagadat, figyelsz magadra, gondját viseled önmagadnak, már sok mindent megtettél azért, hogy boldog párkapcsolatban élhess.

Mondd magadnak gyakran a következő megerősítést: „Szeretetet adni és kapni biztonságos dolog számomra.”

Az Angyalok azt mondják, hogy a romantika abból fakad, ha szerelembe essünk magával az élettel! Ha megengeded, az Angyalok felkeltik Benned ezt a szeretetet, így aztán több romantikát élsz majd meg kapcsolataidban!

Angyalterápiás üléseimen én is megfigyeltem, hogy a Szeretet és a Szerelem Angyalai együtt dolgoznak. Párkapcsolati oldások, tisztítások során mindig együtt jelennek meg, és segítenek.

A párkapcsolatokban a kezdeti lángolás egy idő után alább hagy, vagy abba marad. A rohanó hétköznapokban sokszor megfeledkezünk egymásról. A harmonikus párkapcsolatért igenis tenni kell mindkét félnek!

A mai nap (vagy az elkövetkezendő napokban) szánj több időt a romantikának! Vegyél magadnak vagy a Párodnak rózsákat, vagy csepegtess a párologtatódba rózsa illóolajat. Figyelj jobban a Párodra. Lepd meg Őt valami kis aprósággal csak úgy spontán. Főzz neki egy finom vacsit. Játsszátok el, hogy újra randiztok egymással.

Ha még keresed az Igazit, a héten mindenképpen érdemes megkérned az Angyalokat arra, hogy tisztítsák meg a múltadat, múltbeli kapcsolataidat segítsenek lezárni. Add át nekik eddigi partnereidhez fűződő érzéseidet, gondolataidat, hadd vigyék el a Fénybe.

Fogalmazd meg egyértelműen, hogy milyen kapcsolatot szeretnél, és kérd az Angyalokat, hogy segítsenek ennek a vágynak valóra váltásában!

Csodaszép, szerelmes napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X