Napi (2021.01.12.) angyali üzenet: fogadd el a mennyei segítséget!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-fogadd el a mennyei segítséget

Sokszor amennyire szeretnénk, hogy vágyaink valóra váljanak, ugyanakkora (tudattalan) erővel gátoljuk azokat. Az Angyalok arra kérnek ma bennünket, hogy figyeljük meg önmagunkban ezeket a folyamatokat. Adjunk át nekik minden önkorlátozó, önbántó gondolatot.

A mai nap érdemes azt a kérdést is feltennünk, vajon mennyire tudunk elfogadni. Mennyire tudunk az emberektől segítséget, ajándékot elfogadni? Mennyire engedjük meg önmagunknak a Jót? Hol vannak belső blokkjaink? Mivel akadályozzuk, hogy Isten, az Angyalok áldásai megérkezhessenek az életünkbe?

Imáink ma szóljanak a befogadásról, az elfogadásról. Mindannyian megérdemeljük a Jót életünk minden területén. Sőt! Valójában a Jó, azaz a szeretet, a béke, a bőség, az egészség, a boldog párkapcsolat, a szakmai sikerek, születésünktől fogva megillet bennünket. Isten csakis Jót akar nekünk.

Mit kértél utoljára az Angyaloktól? Milyen imádra, kérésedre nem érkezett még meg a válasz? Ezeket vizsgáld meg kicsit alaposabban. Tudd, hogy az angyalok mindig segítenek, mindig válaszolnak. Ha nem érkezik meg a válasz, vagy nem vettük észre, vagy mi, saját magunk akadályozzuk a megérkezését. Kérd az Angyalokat mutassanak rá, hol akadtak el a folyamatok.

Kérj pontos, egyértelmű, számodra könnyen értelmezhető útmutatást arra vonatkozólag, hogy mit kell tenned, hogy kérésed teljesüljön!

Érdemes lenne ebben a témában elolvasnod a következő bejegyzésemet:

Hogyan kérj helyesen az angyaloktól?

Nyitott, befogadással teli csodás napot kívánok Neked!

 

Szeretettel:

Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X