Napi (2021.01.13.) ne add fel a reményt!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-ne add fel a reményt

Bármilyen nehéz helyzetben is vagy, az Angyalok azt üzenik: „Ne add fel a reményt!”.

Sokszor nem látunk ki életünk problémáiból. Ha már (megítélésünk szerint) túl régóta tart, túl nehéz, úgy érezzük, mindent megpróbáltunk; hajlamosak vagyunk feladni. Hajlamosak vagyunk elveszíteni a hitünket. Utat engedünk a negatív gondolatoknak, a kilátástalanságnak.

A mai nap az angyalok, ha kérjük őket erre, megerősítik a hitünket a Jóban, a szerencsés fordulatban.

Higgyünk a csodákban! Erre kérnek ma bennünket.

Bizony vannak olyan problémák, élethelyzetek, fájdalmak, amivel mi egyedül nem boldogulunk. Ilyenkor kell egy segítő kéz. Kell, hogy valaki, aki nálunk sokkal hatalmasabb, aki számára nincsenek lehetetlenek, segítsen nekünk. Add át a problémádat Istennek / az Angyaloknak/ Szentléleknek, és bízz abban, hogy Ők megoldják! Hidd el, a segítség mindig megérkezik!

Hamarosan a fizikai síkon is megjelenik a vágyott változás. Már csak egy kicsit kell rá várni. Őrizd a hitedet az angyalokban, a csodákban!

Ha átadtad az adott helyzetet az angyaloknak, engedd el a hozzá kapcsolódó negatív gondolataidat és érzéseidet is. Fókuszálj a pozitív végkifejletre. Próbálj meg látni egy-egy képet arról, aminek a megvalósulását szeretnéd! Legyen szívedben hála és szeretet.

Ne add fel a reményt! Bízz! Higgy!

Hittel teli csodás napot kívánok Neked!

 

Szeretettel:

Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X