Napi (2021.01.17.) angyali üzenet: megérdemled a Jót!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-megérdemled a jót

Az angyalok szó szerint ezt üzenik ma nekünk: „Hidd el, megérdemled a Jót” .

A „Jó”, mint fogalom sok mindent takar. Talán úgy is lehetne fordítani „Isten áldása”. A jó jelenti az egészséget, a boldog párkapcsolatot, a bőséget, a szakmai sikereket, az örömöt, a hálát, szóval mindent, ami Isten felől áramlik hozzánk. Isten azt szeretné, ha mindannyian boldogok lennénk, ha mindannyian részesülnénk a sok-sok ajándékban, amit Ő küld felénk, amiben itt, a Földön részünk lehet.

A kollektív tudatalattiban benne van mélyen a bűntudat. Azt hisszük, hogy elszakadtunk Istentől, és ezért büntetést érdemlünk. A „nem érdemlem meg”, a „nekem nem jár”, az „engem nem illet meg” hiedelmek sokunkban mélyen ülnek. Ezek az energiák távol tarthatják tőlünk mindazt, amire vágyunk.

De ezek csak téves gondolatok! Egyrészt Istentől semmilyen körülmények között nem tudunk elszakadni, másrészt Isten nem haragszik ránk, senkire. Isten nem ismeri a büntetés fogalmát. Isten, a Végtelen Szeretet csakis Jót akar nekünk!!!

Itt az idő, hogy elengedjük önkorlátozó, önbüntető érzéseinket, gondolatainkat. Itt az idő, hogy elhiggyünk, megérdemlünk minden Jót az életben!

Vizsgáld meg ma, te életed mely területét fékezed! Hol nem tudod megengedni a Jót önmagadnak? Érdemes ezeknek a mélyére nézni, feloldani, gyógyítani. Ma ezekben a folyamatokban támogatnak bennünket az angyalok. Az önbüntetés elengedése nem megy egyik napról a másikra. Lépésről, lépésre tudsz haladni új világod felé. Kérd angyalaidat, hogy fogják a kezed, vezessenek ezen az úton. Lehet, hogy utadba kerül egy könyv, egy segítő ember.

Ha megengeded magadnak, hogy elfogadd Isten ajándékait, a mennyei segítséget; azzal Isten tervét segíted, mert így még erőteljesebben kinyilváníthatja szeretetét, gondoskodását az emberekről. Gondolj arra is, hogy Isten mindannyiunk szívében elrejtett egy ajándékot. Ez egyaránt ajándék az illetőnek, és minden egyes embernek. Ezt az ajándékot akkor tudod átadni a világnak, ha jól vagy, ha azt az életet éled, amire isten szánt.

Ha hagyod, hogy segítsen rajtad Isten, az Angyalok, te magad is segíteni tudsz majd másoknak.

Hálával teli szívvel fogadd a mai nap ajándékait! Akár ezt is elmondhatod: ” Drága Istenem, drága Angyalok, hálásan köszönöm ezt az ajándékot. Hálásan elfogadom mindenki javára.”

Az angyalok arra biztatnak, hogy lásd önmagadat értékességét. Lásd a csodát önmagadban! Akár írhatsz is ma egy listát az értékeidről.

Szívből kívánom, hogy tapasztald meg, milyen áldott is vagy valójában!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X