Napi (2021.01.28.) angyali üzemet: kérj

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-kérj

A mai napon arra hívják fel az angyalok a figyelmünket, hogy ne felejtsünk el kérni.

Egyrészt kérjünk nyugodtan az angyaloktól bármilyen megoldandó problémánk is van. Az angyalok számára nem létezik túl kicsi, vagy túl nagy kérés, ők meghallgatnak minden imát, minden hozzájuk intézett kívánságot.

Már sokszor leírtam, hogy az angyalok a szabad akarat törvénye értelmében csak akkor tudnak segíteni nekünk, ha erre mi megkérjük őket.

Az angyalok életünk minden területén a segítségünkre lehetnek. Betegséget gyógyítanak, bőséget hoznak, ötleteket adnak, elvezetnek segítő emberekhez, önbizalmat öntenek belénk, a számunkra megfelelő munkahely felé terelnek bennünket és még sorolhatnám tovább. 🙂

Ezen a módon üzenik most az angyalok nekünk, hogy merjünk bátran kérni másoktól, embertársainktól. Ha úgy érezzük elakadtunk, nem tudunk tovább menni, ha beborítanak  a tennivalók, kérjünk segítséget. Hiszen egy ponton túl nem tudunk mindent egymagunk megoldani, és elintézni.

Ha esetleg vállalkozást vezetsz, és gondolkodtál már egy ideje, hogy felvegyél egy új munkaerőt, ez a lap neked szól! Szükséged van egy új segítő kézre.

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X