Napi (2021.02.02.) angyali üzenet: próbálj ki új dolgokat!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-próbálj ki új dolgokat

A mai nap arra biztatnak az Angyalok, hogy egy kicsit lépj ki a komfortzónádból, és próbálj ki új dolgokat!

Új kalandok, új emberek, új ismeretek, új tapasztalatok várnak rád! Az Angyalok felizzítják benned a kíváncsiság, a nyitottság, az öröm tüzét.

Az új dolgok mind a hasznodra válnak majd. Több leszel általuk, kitágul a világnézeted, előnyödre fogsz változni. Segítenek, hogy jobban megismerd önmagadat.

Több örömre, nevetésre, felfedezésre van most szükséged. Lelked egy kicsit bezárva érzi magát, másra vágyik. Kalandra, csodára, élményekre, töltekezésre. Szeretné megélni mindazt a csodát, ami benne rejlik.

Gondold át, hogyan tudsz kilépni a komfortzónádból! Ezek a lépések lepetnek egészen kicsit, vagy akár nagyok is. Például kezdheted azzal, hogy más útvonalon mész a munkahelyedre. Egyél valamilyen egzotikus ételt. Iratkozz be egy tanfolyamra. Látogass el az országban egy olyan helyre, ahol még nem jártál. Rendezd át a lakásodat! Mi az, ami már régóta foglalkoztat, de még nem szántad rá magadat, hogy kipróbáld? Mi szerepel a bakancslistádon? Valósíts meg belőlük valamit.

Nem az a lényeg, hogy sikereket érj el, hanem az, hogy teljesen átadd magad annak, amit csinálsz, merülj bele, és élvezd. Örülj, hogy számodra valami újjal ismerkedsz. Légy befogadó és nyitott. Fedezd fel, próbáld ki, kísérletezz! Add át magad a gyermeki énednek!

Miután egy-egy ilyen kaland után visszatérsz régi, megszokott világodba, megdöbbenve fogod tapasztalni, hogy mennyit változtál észrevétlenül!

Kalandra fel! 🙂

Szeretettel: Szilvi

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X