Napi (2021.02.06.) angyali üzenet: tégy rendet az életedben!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-tégy rendet az életedben

Túl sokat vállaltál mostanában, összesűrűsödtek a teendők körülötted. Kibillentél az egyensúlyodból.

Ahhoz, hogy újra visszaálljon a harmónia, arra kérnek most az Angyalok, hogy tégy rendet az életedben. Tegyél rendet a magánéletedben, a munkádban, az otthonodban, a kapcsolataidban, a gondolataidban.

Kezd el átvizsgálni életed minden területét, és tisztíts meg a felesleges energiáktól. Teremts teret önmagad számára az életedben.

Csinálj egy alapos nagy takarítást az otthonodban. Azokat a tárgyakat, ruhákat, amik már feleslegessé váltak, amiket nem használsz, dobd ki, ajándékozd el. Ha úgy érzed, rendezed át a szekrényedet, polcodat.

Gondold végig a következőket. Mi az, ami fontos számodra? Mi az, ami örömöt okoz neked? Mi az, ami épít? Mik azok a dolgok, feladatok, amiket mások helyett végzel? Hol nem mersz nemet mondani? Hol nem mersz kiállni önmagadért?

Tekintsd át gondolatban a kapcsolataidat! Vannak-e  olyan személyek az életedben, akik lehúznak, akik csak folyton kérnek (időt, figyelmet) és feleslegesen elviszik az energiáidat? Most légy nagyon őszinte magaddal! Szeretnél-e még ezekhez az emberekhez kapcsolódni? Mire vágysz? Ezeknél a kapcsolatoknál milyen módon és formában éreznéd jól magadat?

Milyen gondolatok jártak mostanában a fejedben? Melyek a visszatérő negatív gondolati mintáid? Hogyan tudnád ezeket elengedni?

Valószínű mindezt nem fogod tudni megtenni egy nap. Nem baj, csak határozd el magadat, és állj neki. Mindegy, hogy életed melyik területével kezded, majd egyik hozza a másikat.

Ha mindennek a végére értél, hatalmas megkönnyebbülést fogsz érezni. Növekedni fog az önbecsülésed, az energiaszinted. Tested, lelked megújul majd általa.

Aktív, őszinteséggel, lendülettel teli napot kívánok neked!

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X