Napi (2021.03.17.) angyali üzenet: tudj elfogadni

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-merj elfogadni

Mennyire van egyensúlyban az életedben jelenleg az adás-kapás? Az Angyalok arra biztatnak most, hogy merj elfogadni. Tanulj meg befogadni, és elfogadni. Engedd meg másoknak, hogy szeretetteljesen gondoskodjanak rólad. Fogadd el a külső segítséget, a törődést bűntudat nélkül.

A segítség elfogadása nem a gyengeség jele, hanem pontosan az erőé. Aki jól ismeri önmagát, és jól méri fel a helyzetét, az pontosan tisztában van vele, hogy mikor kell támogatást hívnia.

Ráadásul, ha másnak engeded, hogy adjon neked, akkor Te is segítőd Őt, hiszen abban támogatod, hogy megélhesse az adás örömét.

Te éppúgy megérdemled, hogy mindened meglegyen, ahogy bárki más! Isten azt szeretné, hogy mindannyian boldogan éljünk. Folyamatosan küldi számunkra az ajándékait. Mennyire engeded meg a Jót önmagadnak, az életedben? Vizsgáld meg, milyen önbüntető, bűntudattal teli programok húzódnak meg a mélyben, amik gátolják, hogy megtapasztalhasd életed minden területén a bőséget.

Az adás-kapás egyensúlyának megteremtésével a női-férfi energiák is egyensúlyba kerülnek benned.

Ha mindig csak adsz, egy idő után kimerülté válhatsz. A testi-lelki-szellemi egészség érdekében az elfogadás ugyanolyan fontos, mint az adás. Az elfogadás legegyszerűbb formája is gyógyító hatású. Ma gyakorold az elfogadást. Bármi is érkezik ma hozzád, fogadd nyitott szívvel, örömmel. Megérdemled!

Vajon milyen ajándékot tartogat ma az Élet Neked?

 

Szeretettel: Szilvia

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X