Napi (2021.03.27.) angyali üzenetek: reggeli megerősítések

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-reggeli megerősítések

Az angyalok a mai napon a reggeli megerősítések fontosságára hívják fel  a figyelmünket.

Két dologról kell beszélnünk. Először is minden egyes gondolatunkkal, érzésünkkel teremtünk. A gondolatok, az érzések, a hiedelmek mind-mind energiák, amelyek megnyilvánulnak a testünkben, az életkörülményeinkben.

Sok gondolatunkra nem is vagyunk tudatosak. Ezeket a mélybe, a tudatalattiba raktároztuk el. De ettől még ugyanolyan teremtő erővel bírnak, mint azok a gondolatok, amelyek létezéséről tudomásunk van.

Ezért kell foglalkoznunk a gondolatainkkal! Megvizsgálni őket, és lecserélni azokat, amelyek nem szolgálnak bennünket. A negatív, önsorsrontó gondolatok helyére aztán pozitív gondolatokat kell beépítenünk.

Olyan ez, mint a kertészkedés. 🙂 Kigyomláljuk a gazt, és helyette olyan virágokat ültetünk, amelyek nekünk tetszenek.

A megerősítések tulajdonképpen olyan számunkra pozitív gondolatok, amelyek a boldogság felé vezetnek bennünket. Ha elég sokszor ismételjük őket, egy idő után igaznak fogadjuk el őket, beépülnek, és megváltoztatják az életünket.

A megerősítéseket a nap folyamán bármikor ismételhetjük. Minél többször halljuk, annál nagyobb eséllyel, annál hamarabb épül be.

Ha reggel, közvetlenül ébredés után szakítunk időt arra, hogy ezeket a megerősítéseket elmondjuk, elolvassuk, elképzeljük, akkor az az energia az egész napunkra pozitív hatással lesz.

Nem mindegy ugyanis, hogyan indítjuk a napunkat. Már kutatások is alátámasztják azt a tényt, hogy  a reggeli órákban megélt energiák (érzések, gondolatok) az egész napunkat áthatják, befolyásolják.

Megsokszorozódik a megerősítés hatása, ha élénken el is képzeljük. Ha elképzeljük, hogy az adott módon viselkedünk, cselekszünk. Mintha az, amire vágyunk, már a részünk, életünk része lenne.

Az is jó, ha hallgatod a megerősítéseket.

Hallgathatod más hangját, de akár el is készítheted a sajátodat. Írd le a szükséges mondatokat, utána pedig mondd fel magadnak egy mp3 lejátszóra. Ha először készítesz ilyet, talán furának találod majd, hogy saját magadhoz beszélsz. De hidd el, sokkal hatásosabb tud lenni, mintha valaki mástól hallanád!

A reggeli megerősítésekkel erősebben magadhoz tudod vonzani az életfeladatodat, azt az életet, amire vágysz.

Pozitív megerősítésekkel teli csodás napot kívánok Nektek!

Szeretettel: Szilvi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X