Napi (2021.04.17.) angyali üzenet: tisztítás, méregtelenítés

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-tisztítás

Az angyalok arra figyelmeztetnek bennünket, hogy testünknek, lelkünknek jót tenne egy alapos tisztítás, méregtelenítés.

A negatív érzések, a negatív gondolatok, élmények, a stressz,  a hétköznapi gondok, a problémák, az egészségtelen ételek mind-mind hatással vannak  a testünkre.

Ha nem tisztítjuk meg ezektől a szennyeződésektől önmagunkat, akkor előbb-utóbb betegségek formájában jelez  a testünk, hogy túltelítődött. 

Szánjuk ezt a mai napot, hetet önmagunk, testünk, lelkünk, a környezetünk, a kapcsolataink tisztítására

 

Mit tegyél?

TESTÜNK TISZTÍTÁSA:

A mai nap, a héten amennyire csak tudod, kerüld a zsíros, édes, adalékanyagokkal telített ételeket, az alkoholt, a nikotint, a koffeint.

Egyél több zöldséget, gyümölcsöt. Készíts belőle magadnak turmixokat. Csinálj egy méregtelenítő kúrát gyógynövényekkel.

Kérd meg Rafael Arkangyalt, hogy segítsen, támogasson ebben Téged. Kérd meg, hogy csak azokat az ételeket, italokat kívánd, amik a számodra hasznosak, amikre a leginkább szükséged van.

– TESTMOZGÁS:

Találd meg azt a mozgásformát, amire testednek, lelkednek  a legnagyobb szüksége van, ami számodra örömet okoz. Tartózkodj minél többet a szabadban, a friss levegőn. Ha csak annyit tudsz beiktatni  a hétköznapjaidba, hogy gyalogolsz, sétálsz minden nap egy keveset, már sokat tettél önmagadért.

GONDOLATAINK, ÉRZÉSEINK TISZTÍTÁSA:

Gyújts egy gyertyát, egy füstölőt, és kérd meg Mihály Arkangyalt, hogy tisztítson ki minden negatív érzéstől, minden negatív gondolattól, minden entitástól, minden földhöz ragadt szellemtől. Kérheted Tőle, hogy tisztítsa meg a lakásodat, autódat, munkahelyedet. Én mindig zsályás füstölőt szoktam gyújtani az ilyen tisztításokhoz.

-AURATISZTÍTÁS: 

Végezz el egy csakra tisztító meditációt.

KAPCSOLATAINK TISZTÍTÁSA:

Végezz el egy megbocsátási meditációt. Kérd meg az Angyalokat, a Szentlelket, Jézust, hogy tisztítsák ki kapcsolataidat, és töltsék fel azokat szeretettel. Keresd fel, és beszélj azokkal az emberekkel, akikkel rendezni szeretnéd a viszonyodat. Ha még nem ismered, olvass bele A csodák tanítása című könyvbe.

KÖRNYEZETÜNK TISZTÍTÁSA:

Csinálj egy alapos nagy takarítást otthonodban, az autódban, munkahelyeden az íróasztalodon. Szórd ki, ajándékozd el azokat  a dolgokat, amikre már nincs szükséged.

Lehet, hogy mindez nem fog beleférni egy napba, egy hétbe! 🙂 De sebaj! Csak állj neki, és haladj szépen sorban.

Ezek a tisztítások segítenek majd abban, hogy elengedd azokat a dolgokat, amik már nem szolgálnak Téged.

A tisztítás után nem csak egészségesebb, erősebb lesz a tested, hanem boldogabbnak, élettel telibbnek fogod majd magadat érezni.

Ezek a méregtelenítések segítenek abban is, hogy könnyebben tudj majd kapcsolódni az Angyalokhoz, az Égi Világhoz.

 

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X