Napi (2021.05.31.) angyali üzenet: légy tudatos az álmaidra, Lelkedtől erednek!

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek-éber álmodozás

A mai napon arra kérnek bennünket az angyalok, hogy legyünk nyitottak és befogadóak az új ötletekre, az új gondolatokra!

Azt mondják az angyalok, hogy az álmodozás jó dolog. Nem eltérít  a valóságtól, hanem éppen, hogy közelebb visz felé bennünket.

Ha lazán, erőltetés nélkül megnyitjuk elménket a gondolatoknak, ha utat adunk belső vágyképeinknek, akkor az ilyen álmodozások során felbukkanhatnak  a jelenükkel, a jövőnkkel kapcsolatos képek, megoldások, válaszok. Az angyalok is jobban kapcsolatba tudnak lépni velünk ilyenkor, és üzenhetnek a gondolatainkban felmerülő új ötletek, új képek által.

Biztos, ti is voltatok úgy, hogy eljátszottatok bizonyos gondolatokkal, milyen jó lenne, ha igaz lenne, ha valósággá válna. Nos, a mai napon különösen figyelnünk kell ezekre a gondolatokra, hiszen angyali támogatással, és a mi hitünkkel valóban megvalósulhatnak! 🙂

Írjuk le ma ezeket a gondolatokat, új ötleteket! Aztán, kérjünk az angyaloktól útmutatást arra vonatkozólag, hogyan tudjuk ezeket megvalósítani!

A azt üzenik az angyalok, hogy merjünk nagyokat álmodni! Ne hagyjuk, hogy elbátortalanítsanak bennünket a körülöttünk élők! Higgyünk magunkban, az álmainkban, a vágyainkban!

Az álmodozás a kreativitásunkat is fejlesztheti, előmozdíthatja. Úgyhogy hajrá, álmodozzunk csak bátran! 🙂

Arra is biztatnak bennünket az angyalok, hogy a mai nap próbáljunk ki valami újat, valami olyat, amit mindig is akartunk, csak eddig nem volt hozzá merszünk. Lépjünk ki a komfortzónánkból, és legyünk nyitottak az új dolgokra életünk minden területén!  

És végül, ne felejtsük el, hogy a gondolataink, az érzéseink, az elvárásaink által teremtjük meg az életünket! Ezért is érdemes odafigyelni kavargó gondolatainkra, hiszen bennük rejlik a lehetséges jövőnk.

Csodás gondolatokkal,új ötletekkel teli napot kívánok nektek!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Talán másnak is szüksége lenne erre az üzenetre, megköszönöm, ha megosztod! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X