Napi (2021.06.23.) angyali üzenet: szívcsakra

Tóth Szilvia-napi angyali üzenet-szívcsakra

mai napra egy csodálatos, több szinten értelmezhető üzenetet kaptunk az Angyaloktól.

Ma fordítsunk nagyobb figyelmet csakráinkra, azon belül is a szívcsakránkra.

Esetleg elvégezhetsz most egy csakratisztító meditációt.

Ha kitisztítod, és egyensúlyba hozod csakráidat, fizikálisan is jobban fogod magadat érezni. Minden egyes csakránkhoz más és más fizikai szerveink kapcsolódnak. Így a csakráink állapota kihat fizikai szerveink egészségi állapotára.

Szívcsakránk fizikai testünk leginkább szeretetre hangolt része.

Innen árad ki belőled a szeretet, és itt fogadod a másoktól feléd áramló szeretetenergiákat.

Minden megélt érzelmünk helye a szívcsakra. A sok negatív érzéstől szívcsakránk beszennyeződhet, akár még össze is törhet az átélt fájdalmaktól.

Érdemes ma a bennünk lévő negatív energiáktól, a haragtól, a dühtől, a félelemtől, a csalódásoktól, bűntudattól megszabadulnunk, megtisztítanunk szívcsakránkat. 

Ezt többféle módon is megtehetjük. Elvégezhetünk egy megbocsátási gyakorlatot. Küldhetünk Fényt, és Szeretetet szívcsakránkba. Elképzelhetjük, hogy szívünket gyógyító rózsaszín fényburok veszi körül. Használhatunk rózsa illóolajokat. A rózsakvarc is segíthet a szeretetre összpontosítani. Megkérhetjük az Angyalokat is, hogy tisztítsák meg, és gyógyítsák meg szívcsakránkat.

Ha kitisztítjuk, és megnyitjuk szívünket a szeretet előtt, akkor életünkben egyre több örömöt, békességet, boldogságot, szeretetet, egészséget fogunk megtapasztalni. A szeretet által tudunk kapcsolódni valódi önmagunkhoz, Istenhez, az Angyalokhoz.

Arra is figyelmeztetnek bennünket az angyalok , hogy bánjunk jobban a szívünkkel. Azaz fogyasszunk egészséges ételeket, és ne feledkezzünk meg a mozgásról sem.

Arra kérnek bennünket, hogy merjünk jobban megnyílni embertársaink előtt. Merjük nyugodtan megosztani velük, hogy mi nyomja a szívünket valójában. Ha kell, merjünk másoktól segítséget kérni.

A legnagyobb gyógyító erő a szeretet. Szeretetet küldhetünk minden megoldandó problémánkra, feladatunkra.

Csodaszép napot kívánok!

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Ha úgy érzed, másnak is szüksége lenne erre a mai üzenetre, megköszönöm, ha megosztod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X