Napi (2021.07.26.) angyali üzenet: család

Tóth Szilvia-napi angyali uzenet-család

A mai napon a családunkról üzennek nekünk az angyalok.

Az angyalok segítenek megtisztítani a családtagjaiddal való viszonyaidat, segítenek meggyógyítani a családodat. Csak kérned kell őket!

Ki az a személy, aki elsőként eszedbe jutott e sorokat olvasva? Neki, és persze magadnak is mindenképpen meg kell bocsátanod!

Képzelj el egy gyönyörű kék Fényburkot, és sok-sok angyalt magad és adott személy körül!

Add át az angyaloknak a kapcsolataidat, a családtagjaid iránt érzett dühödet, félelmedet, csalódottságodat, neheztelésedet, elvárásaidat, bánatodat! Kérdd, hogy töltsenek fel Téged, az adott személyt, és a kettőtök közötti kapcsolatot tiszta Isteni Fénnyel, és szeretettel!

Megkérheted az angyalokat arra is, hogy tisztítsák meg a családfádat! Segíthetnek abban is, hogy letedd  a családi karmákat, családi kötelékeket, és végre önmagad életét élhessed!

A család egy nagyon szoros kötelék, sok mindenre megtaníthat bennünket. A családtagok már rengeteg előző életben éltek együtt, sok karmikus szállal kötődhetnek egymáshoz. Mindannyiszor azért születünk le ide a Földre, hogy emlékezzünk a szeretetre, és megbocsássunk önmagunknak, és másoknak is!

Ez a mai angyali üzenet arra is figyelmeztethet, hogy tölts több időt a családoddal, a szeretteiddel! Ki az, akire mostanában kevés időt, és figyelmet szántál? Tedd a szívedre a kezed, és ugye, tudod a választ!

Menjetek el a Pároddal kettesben néhány órára sétálni! Lehet, hogy a szüleidet kéne többször felhívnod, meglátogatnod. Vagy a gyermekednek van nagyobb szüksége Rád? Játssz vele többet!

Ez az angyali üzenet azt is jelezheti, hogy bővülni fog a család! Talán egy új gyermek érkezik meg hozzátok, vagy eljegyzés, esküvő van kilátásban hamarosan! 🙂

 

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X