Napi (2021.08.20.) angyali üzenet: tökéletes időzítés

Tóth Szilvia-napi angyali üzenetek.tökéletes időzítés

A most következő napokban valóra válhatnak régóta vágyott álmaid, megoldódhatnak régóta fennálló gondjaid, ha hajlandó vagy dönteni, és cselekedni!

Elérkezett  a tökéletes a pillanat! Az ajtók nyitva vannak előtted! 

 

Az angyalok az üzenik, hogy elérkezett az idő a változáshoz, a változtatáshoz. Most kezedbe veheted sorsod irányítását!

Sokkal közelebb vagy az álmaidhoz, mint gondolnád! Csak végre lépned kell! Most azonnal. Ne halogasd, ne késlekedj! Cselekedj most!

Ez a legmegfelelőbb időpont ahhoz, hogy kövesd a belső hangodat, a vágyaidat, az intuíciódat!

Biztosan ismered azt a mondást, hogy segíts magadon, Isten is megsegít. Ez valójában annak a spirituális törvénynek a „lefordítása”, miszerint, ha teszel valamit a vágyaidért, akkor az Univerzum annak a tízszeresét teszi meg azért, hogy beteljesíthesd céljaidat! 

A gondjaid, a problémás helyzeteid hamarosan könnyedén megoldódnak, ha te hajlandó vagy érte tenni, és lépni valamit valamerre!

Biztos vagyok benne, hogy a szíved mélyén nagyon is tisztán érzed, hogy mi az, amit meg kell tenned, merre kell menned! Higgy hát a szívednek, higgy az angyaloknak! Indulj el bátran!

Az angyalok fogják a kezedet, és vezetnek Téged az úton.

Ne aggódj! Tedd most félre a félelmeidet, a kishitűségedet, a kételyeidet, és lépj. Ne a múltból indulj ki, ne a múlton keseregj.

Lehet, hogy eddig azért nem sikerült valami, mert még nem volt itt a beteljesülés ideje! Most viszont elérkezett! Az ajtók nyitva állnak! A siker összes előfeltétele megérett!

Ha eddig egy jelre, egy megerősítésre vártál, akkor ez az. Pont Neked érkezett!

 

Kívánom, hogy tudj élni az Ég adta lehetőségekkel! 🙂

Szeretettel: Tóth Szilvia angyalterapeuta

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

X